24.3 C
Deurne
donderdag 19 september 2024
TOP-BANNER-ANIM-3-SEC
Home- LiesselTruckshow in Liessel; wei vol met honderden vrachtwagens en natuurlijk Henk Wijngaard

Truckshow in Liessel; wei vol met honderden vrachtwagens en natuurlijk Henk Wijngaard

Vrachtwagenliefhebbers moeten nog een paar weken geduld hebben, maar dan kunnen ze hun ogen weer uitkijken bij de Truckshow in Liessel aan de Hazeldonkseweg. Vorig jaar konden er ruim 700 trucks worden bezichtigd en net als in 2023 is ook deze keer op zondag traditiegetrouw Henk Wijngaard van de partij.

“Het belooft weer een geweldig weekend te worden op zaterdag 17 en zondag 18 augustus in Liessel. Met een leuk programma in de feesttent en natuurlijk een grote wei vol vrachtwagens wordt Truckshow Liessel 2024 weer een onvergetelijk weekend”, zegt de organisatie van de Turftruckers.

Randprogramma
Het evenement is in de loop van de jaren uitgegroeid van een bijeenkomst voor vrachtwagenliefhebbers tot een groot festival waarbij ook het randprogramma een steeds grotere rol speelt. “Ook dit jaar is er weer een leuk programma voor jong en oud. Zo zijn er een miniaturenshow, diverse kramen, springkussens, draaimolen, ballonnenclown, kinderschminken en ruim 700 vrachtwagens met onze speciale showhoek waar de trucks staan die je echt gezien moet hebben”, zeggen de Turftruckers.

Henk Wijngaard
In de grote festivaltent op het terrein vinden het hele weekend verschillende optredens plaats. “Op zaterdag gaan we vanaf 15.00 uur los met Django Wagner, Mental Theo, Barry Fest, Afbraakwerken DJ Hex, Boer Harm, Robert van Hemert, Durgedraaid, Senna, Lanterfantje, DJ Mark-E en FeestDJ Daan. Zondagmiddag staat Henk Wijngaard op het programma”, aldus de organisatie.

De entree bedraagt op zaterdag 20 euro en op zondag 10 euro. Weekendkaarten zijn verkrijgbaar voor 25 euro. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang. Tickets zijn verkrijgbaar via turftruckers.nl en aan de entree. Daar zijn de tickets wel 2,50 euro per stuk duurder.

Zaterdag is Truckshow Liessel geopend van 13.00 tot 00.00 uur en op zondag van 9.00 tot 18.00 uur. Op zondag is rond 15.00 uur de prijsuitreiking voor mooiste truck. De deelnemende vrachtauto’s verlaten die middag rond 16.00 uur het terrein aan de Hazeldonkseweg 20A in Liessel.

Foto’s: archief DMG

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen