14.5 C
Deurne
zondag 14 april 2024
HomeDMG Business Club

DMG BUSINESS CLUB

De DMG Business Club bestaat uit bedrijven en instellingen die de lokale publieke media-instelling DMG een warm hart toedragen en de omroep daarom ook financieel steunen met een kleine jaarlijkse bijdrage.

Wat voor voordelen heeft het voor u om met uw bedrijf of organisatie lid te worden van de DMG Business Club?

  • Vermelding op de Business Club pagina op de site van DMG

Op de speciale DMG Business Club Pagina wordt een korte beschrijving van uw bedrijf of organisatie geplaatst met een link naar de website van uw bedrijf of organisatie. Samen met alle andere Business Club leden laat u hiermee zien dat u en uw bedrijf DMG ook steunt en mede mogelijk maakt.

  • Uw bedrijfslogo in een banner op de homepage van de nieuws-website van DMG

Het logo van uw bedrijf of organisatie is als Business Club lid een jaar lang te zien op de eerste pagina van de nieuws-website van DMG. Maandelijks kunnen ruim 40.000 unieke bezoekers uw bedrijfsnaam en logo zien.

  • Een redactioneel bericht op de website en social media van DMG

Uw bedrijf wordt in de spotlight gezet met een artikel en foto op de website van DMG. Hierin wordt uw bedrijf of organisatie aan de 20.000 maandelijkse lezers voorgesteld. Ook wordt het bericht gedeeld via de social media van DMG zoals Facebook en Twitter.

  • 10% korting op reclamecampagnes via DMG op radio, tv en internet

Mocht u naast het lidmaatschap van de Business Club ook willen adverteren via radio, tv of internet van DMG, dan krijgt als Business Club lid 10% korting op alle campagnekosten.

  • 10% korting op de bijkomende opmaak- en productiekosten

Ook krijgt u als lid van de Business Club 10% korting op alle opmaak- en productiekosten voor uw reclamecampagne.

Wilt u lid worden van de DMG Business Club? Stuur dan even een mailtje naar iwangijsbers@dmgdeurne.nl. Voor slechts €500,- per jaar bent u met uw bedrijf of organisatie lid van de DMG Business Club en geniet u van alle voordelen. Tegelijkertijd steunt u DMG en maakt u nog meer media-initiatieven mogelijk waarmee de hele gemeenschap in de gemeente Deurne kan worden voorzien van een nog groter en beter lokaal nieuws- en entertainment-aanbod.