13.3 C
Deurne
dinsdag 21 mei 2024
HomeTV Algemeen

TV ALGEMEEN

Via het online tv-kanaal van DMG houdt DMG-TV je op de hoogte van nieuws, informatie en entertainment uit de regio Deurne. Op project basis verzorgt DMG TV televisie uitzendingen en live stream registraties via het televisie kanaal van DMG TV. Nu nog Youtube maar dit gaat veranderen want: In het eerste kwartaal van 2022 zal DMG TV ook zichtbaar zijn in de televisiegidsen van de grote radio & Televisie providers in de gemeente Deurne. Dit betekend dat je met de afstandsbediening van je televisie kunt zappen naar het DMG TV kanaal net zoals je zapt naar andere zenders op je televisie.

Team

De uitzendingen worden gemaakt door een enthousiaste groep vrijwilligers. Ons team bestaat uit personen met ieder hun eigen specialiteiten. Cameratechnici, Editors, presentatoren en presentatrices, voice-overs, studiotechnici en meer. Wil je meer weten over DMG TV neem dan contact op met Ivan van Oosterhout +31 628274444

Voorbeelden

In samenwerking met de gemeente Deurne en het Cultuurcentrum in Deurne zijn wij samen een project aangegaan voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022:

Debatavond:

Uitslagen avond:

Tijdens de coronapandemie was het voor het Park Management Deurne, organisator van de “Open bedrijven route” niet mogelijk om fysiek een open dag te organiseren bij bedrijven en is er gekozen om er een televisie uitzending van te maken zodat geïnteresseerde dit online konden bekijken.

In eens dook er een persoon op Facebook die zichzelf de Mol van Deurne noemde. De mol van Deurne organiseerde een spel gelijkwaardig aan het televisie programma “Wie is de Mol?”. Vanwege de corona pandemie was het niet mogelijk om de Mol van Deurne te onthullen met publiek en is er gekozen voor een online onthulling van de Mol van Deurne.