9.2 C
Deurne
maandag 15 april 2024
HomeKanjer van de maand

KANJER VAN DE MAAND

Iedereen kent wel iemand in zijn of haar omgeving die altijd klaar staat voor een ander. Iemand waar je altijd op kunt rekenen. DMG Radio zet deze geweldige mensen in Deurne elke maand in het zonnetje met de verkiezing van de ‘Kanjer van de Maand’. Uit alle inzendingen wordt maandelijks één ‘kanjer’ geloot waarbij een prachtig boeket bloemen wordt bezorgd ter waarde van 25 euro.

Ken je iemand die jij wilt bedanken voor alles wat hij of zij doet voor jou of iemand anders? Of een persoon die gewoon heel veel doet voor de gemeenschap en het ook wel eens verdient om eens een keer een aardigheidje te krijgen? Stuur dan zijn of haar naam en telefoonnummer naar kanjer@dmgdeurne.nl en wie weet wordt jouw ‘kanjer’, de ‘DMG Kanjer van de Maand’. Je kunt elke maand opnieuw een suggestie insturen.

Bekijk hieronder alle eerdere Kanjers van de Maand.

Deurne Draait Door
Elke laatste zaterdag van de maand om 11.15 uur wordt uit alle aanmeldingen één persoon geloot in het DMG-radioprogramma Deurne Draait Door. Na de bekendmaking van wie deze maand de ‘kanjer’ is geworden, gaat presentator Ivan van Oosterhout op weg om de enorme bos bloemen te bezorgen bij de ‘Kanjer van de Maand’. Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door Van Deursen Bloemen in Deurne.