12.4 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
HomeAdverteren

ADVERTEREN

Bereik uw klanten in de regio Deurne met DMG radio & internet

Wanneer u op zoek bent naar een betaalbare en tegelijkertijd effectieve manier om reclame te maken voor uw bedrijf, product of evenement in de regio Deurne, is DMG Radio en Internet het aangewezen medium.

Steeds meer ondernemers ontdekken de kracht van adverteren op DMG Radio en de website van DMG. Doelgericht de potentiële klanten bereiken die in uw verzorgingsgebied wonen en werken kan al vanaf 150 Euro per maand!

De radiozender van DMG is veruit het best beluisterde station in de regio met een weekbereik van 82%. Via DMG Radio wordt uw radiocommercial wekelijks gehoord door ruim 59.000 luisteraars. De website dmgdeurne.nl heeft gemiddeld ruim 1700 unieke bezoekers per dag die uw advertentie kunnen zien. Ook zijn er mogelijkheden om te adverteren via onze Social kanalen als Twitter, Facebook en YouTube.

Benieuwd naar alle voordelen van adverteren bij DMG? Mail naar reclame@dmgdeurne.nl of bel direct met onze verkoopadviseur: Liesbeth van Veghel: 06-25252435

 
Adverteren op de radio:
MEER INFO

Tarieven:

Liesbeth van Veghel (06-25252435)

Algemene voorwaarden:

  • Aanlevering van advertentiecampagnes dient 3 weken voor uitzending of publicatie plaats te vinden.
  • Wij behouden het recht voor om aangeboden extern geproduceerde commercials af te wijzen voor uitzending op basis van zowel technische aspecten als inhoudelijke tekortkomingen.
  • Voorrangsplaatsing: wanneer het mogelijk is om ad hoc een plaatsing te doen voordat de gebruikelijke tweewekelijkse planning plaats vindt, zal voor de adverteerder waar eerdere publicatie noodzakelijk is 50 euro excl. Btw. extra in rekening worden gebracht.
  • Bij overmacht als storingen bij derden die buiten de macht van DMG liggen, waardoor een reclamecampagne (gedeeltelijk) niet kan worden uitgezonden, kan geen recht worden gemaakt op restitutie.
  • Bij storingen binnen de macht van DMG zal restitutie plaats vinden in de vorm van verlenging van de reclamecampagne evenredig aan de periode dat deze niet is uitgezonden dan wel niet op de site dmgdeurne.nl is weergegeven.
  • DMG biedt elke adverteerder een scherp tarief voor de productie van de radiospot inclusief een bekende Nederlandse A-stem voor slechts 150 Euro ex. btw. Dit is inclusief begeleiding bij het schrijven van de tekst en de volledige productie en het gebruik van rechtenvrije muziek voor de professionele radiospot
  • Alle prijzen zijn exclusief BTW.