4 C
Deurne
zondag 29 januari 2023
HomeStage / Vacatures

STAGE / VACATURES

Reclameverkopers (M/V)

Voor de uitbreiding van onze verkoopafdeling is DMG (Deurne Media Groep) op zoek naar nieuwe reclameverkopers. Ga je graag op bezoek bij bedrijven en instellingen in de regio en weet jij ze enthousiast te maken over reclame via DMG? Dan ben jij misschien voor ons de geschikte vrouw of man.

Heb je al wat verkoopervaring? Dat is mooi meegenomen maar geen vereiste. Belangrijker vinden we dat je enthousiast bent en passie hebt voor je werkzaamheden als reclameverkoper bij DMG. Je bent communicatief en sociaal ingesteld en denkt graag mee over hoe we DMG nog verder kunnen laten groeien.

Er is veel ruimte voor je eigen creativiteit en je komt terecht in een leuk team van 40 vrijwilligers waarbij je veel samenwerkt met onze algemeen coördinator en commercieel medewerker. Het werk kun je grotendeels vanuit huis doen en je kunt zelf je uren indelen. Het aantal uren is in overleg en op basis van provisie of een vaste vrijwilligersvergoeding plus onkostenvergoeding.

Lijkt je dat wat? Stuur even een berichtje met je informatie naar vacature@dmgdeurne.nl.

Redacteur Nieuwsredactie

Voor de versterking van de nieuwsredactie van de website dmgdeurne.nl zoeken we een aantal enthousiaste redacteuren. Vind jij het leuk en belangrijk om de inwoners van de Gemeente Deurne goed te informeren over het laatste nieuws in de regio? Dan zijn we op zoek naar jou!

Samen met een gedreven team van redacteuren en fotografen ga je aan de slag om artikelen te schrijven voor de website van DMG. Dit kan uiteenlopen van het bewerken van een ingezonden persbericht tot het actief zoeken en nabellen van een nieuwsonderwerp. Je kunt meehelpen met de redactie, zelfs al heb je maar een uurtje in de week tijd om vanuit huis te schrijven!

Wat vragen wij?

Ben jij nieuwsgierig en weet je wat er speelt in Deurne en omstreken en schrijf je foutloos Nederlands? En weet je ook nog hoe je het nieuws van DMG goed kunt neerzetten op social media? Dan willen we graag in contact komen met jou. Je kunt van thuis uit werken op dagen en tijden die jou uitkomen en zorgt ervoor dat wij altijd bovenop het lokale en regionale nieuws zitten.

Je schrijft berichten voor de website, checkt feiten en belt rond voor meer informatie, commentaar en mooie quotes. Daarnaast draag je onderwerpen aan die interessant zijn voor de radio-dj’s en stuur je fotografen of verslaggevers op pad om reportages te maken. In de meeste gevallen kun je het werk van thuis uit doen, een pc met internet en eventueel een telefoon is voldoende om mee aan de slag te gaan. De tijd die je er aan spendeert is in overleg en afhankelijk van je andere werkzaamheden.

Profiel

  • Uitstekende beheersing Nederlandse taal
  • Affiniteit met lokale/regionale journalistiek
  • Ervaring met WordPress is een pre
  • Nieuwsgierig, doelbewust, objectief, kritisch, positief en een oog voor actualiteit

Wat bieden wij?

Je krijgt een uitdagende functie als vrijwilliger waarin je je creativiteit en schrijfkwaliteiten een podium kunt geven. Je kunt mede invulling geven aan het nieuwsaanbod van DMG en werkt in een enthousiast team met een professionele hoofdredacteur die je begeleidt en bijstaat in je werkzaamheden.

Spreekt deze functie je aan en voldoe je aan de eisen? Stuur dan je sollicitatie naar vacature@dmgdeurne.nl o.v.v. ‘Redacteur Nieuwsredactie’. Voor meer informatie over deze vrijwillige functie kun je contact opnemen met Hoofd Nieuws DMG, Tim van der Weerden via timvanderweerden@dmgdeurne.nl

Videoredacteur

Voor de versterking van de nieuws- en social media-redactie van DMG zoeken we enthousiaste videoredacteuren. Kun jij geen genoeg krijgen van het maken van mooie video’s en vind jij het leuk en belangrijk om de inwoners van de gemeente Deurne goed te informeren met toffe beelden? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Samen met een gedreven team van redacteuren, fotografen en presentatoren ga je aan de slag om videocontent te maken voor de website en de social media-kanalen van DMG. Dit kan uiteenlopen van het filmen van een nieuwsreportage tot een video-opname maken van een muziekoptreden in de studio. Ook ondersteun je de makers van de radioprogramma’s bij het creëren van interessante content voor de social media-kanalen.

Wat vragen wij?
Ben jij nieuwsgierig en weet je wat er speelt in Deurne en omstreken en heb je gevoel voor video? En weet je ook nog hoe je het nieuws en entertainment van DMG goed in beeld kunt brengen op social media? Dan willen we graag in contact komen met jou.

Je bedenkt samen met de webredactie en de programmamakers interessante video-onderwerpen, je filmt op locatie en verzorgt de editing van de videobeelden. Goede ideeën en creativiteit vinden we belangrijker dan ervaring.

Profiel

  • Uitstekende beheersing Nederlandse taal
  • Affiniteit met lokale/regionale videojournalistiek
  • Ervaring met Adobe Premiere is een pre
  • Ervaring met WordPress is een pre
  • Nieuwsgierig, creatief, objectief, kritisch, positief en een oog voor actualiteit

Wat bieden wij?
Je krijgt een uitdagende functie als vrijwilliger waarin je je creativiteit en filmkwaliteiten een podium kunt geven. Je kunt mede invulling geven aan het videoaanbod van DMG en werkt in een enthousiast team. Je wordt begeleid door Hoofd Nieuws, die je bijstaat in je werkzaamheden.

Spreekt deze functie je aan en voldoe je aan de eisen? Stuur dan je sollicitatie naar vacature@dmgdeurne.nl o.v.v. ‘vacature videoredacteur’. Voor meer informatie over deze vrijwillige functie kun je contact opnemen met Hoofd Nieuws DMG, Tim van der Weerden via timvanderweerden@dmgdeurne.nl.

Presentator/dj Jongerenprogramma (M/V)

Voor ons jongerenprogramma ‘Lokaal 0493’ is DMG Radio per direct op zoek naar een enthousiaste presentator/dj voor de uren op maandag van 19 tot 20 uur.

Ben jij een jonge radio-freak? Iemand die er altijd al van droomt om via de radio de luisteraar te vermaken. Een creatieve dj die de jonge DMG-luisteraar weer te entertainen zowel op de radio als op social media? Als je tussen de 16 en 29 jaar oud bent en enige (technische) ervaring hebt met het vak van ‘radio-maken’ reageer dan meteen en wie weet ben je binnenkort te horen op het best beluisterde radiostation van de regio Deurne.

Wat vragen wij?

Je beschikt over een goed communicatief vermogen en beheerst de Nederlandse taal goed in vooral de mondelinge communicatie en bent woonachtig in het uitzendgebied van DMG. Je bent goed geïnformeerd over wat er leeft onder de jongeren in het uitzendgebied van DMG. Je weet hoe je radio en social media kunt combineren om zoveel mogelijk impact te maken bij je doelgroep.

Daarnaast ben je iemand die zelfstandig een radio-uitzending kan verzorgen, zowel techniek als presentatie. Je hebt bij voorkeur ervaring in het werken met PC-Radio of een ander play-out-systeem en termen als ‘show-prep’, ‘format’ en ‘station-identificatie’ zijn je niet onbekend.

Wat bieden wij?

Je krijgt een functie waarin je je presentatietalent verder kunt uitbouwen en er ruimte is voor je eigen creativiteit. Maar je krijgt ook een interne begeleiding van professionele radio-experts die je helpen bij het nog verder verbeteren van jouw talenten en het optimaal uitvoeren van je functie bij DMG.

Lijkt je dat wat en voldoe je aan de eisen? Stuur dan je sollicitatie naar vacature@dmgdeurne.nl o.v.v. ‘Vacature Lokaal 0493’. Voor meer informatie over deze vrijwillige functie kun je contact opnemen met Hoofd Radio DMG, Ivo Boudewijns via ivoboudewijns@dmgdeurne.nl.

Bestuurslid (M/V)

Voor de versterking van het bestuur van DMG (Deurne Media Groep) zoeken wij per direct 2 bestuursleden.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en een zinvolle tijdsbesteding in een maatschappelijke organisatie? Dan is deze bestuursfunctie iets voor jou!

DMG (Deurne Media  Groep) is een stichting die midden in de Deurnese samenleving staat en via verschillende platformen (radio, tv en internet) de inwoners van de Gemeente Deurne voorziet van lokaal nieuws en entertainment in een aantrekkelijke vorm.

Om de organisatie in goede banen te leiden zijn we op zoek naar 2 gedreven bestuursleden. We zoeken mensen met een administratieve, financiële, juridische of marketing achtergrond die vrijwilligers op de juiste manier weten te ondersteunen en te begeleiden. Het bestuur komt één keer per maand samen om de lopende zaken door te nemen. In het overige deel van je functie kun je het aantal uren en je werktijden indelen naar eigen vermogen.

Wat vragen wij?

Je bent een ondernemend, creatief, nauwkeurig, zakelijk en gestructureerd persoon met minimaal een MBO werk- en  denkniveau. Je hebt affiniteit met de doelstelling van DMG en kunt goed werken in teamverband. Enige bestuurlijke ervaring en een groot netwerk in de gemeente is een pré.

Wat bieden wij?

Een interessante en uitdagende vrijwilligersfunctie waarin je mee kunt werken aan een gewaardeerde dienst in de lokale samenleving. Je geeft richting aan de juiste inhoudelijke begeleiding van de vrijwilligers van DMG en hebt inspraak in de uitvoering van hun werkzaamheden en arbeidsomstandigheden en scholingsmogelijkheden.

Ben jij een enthousiast en gepassioneerd bestuurslid voor DMG? Stuur je sollicitatie met CV en motivatie naar vacature@dmgdeurne.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Iwan Gijsbers via iwangijsbers@dmgdeurne.nl.

Let op: Het betreft een vrijwilligersfunctie maar deze is niet vrijblijvend. Ook vrijwilligerswerk vraagt om een serieuze inzet en continuïteit.