24.3 C
Deurne
donderdag 19 september 2024
TOP-BANNER-ANIM-3-SEC
Home- DeurnePeelstrekels vieren 66-jarig bestaan op de Markt in Deurne; voorverkoop kaarten Feestival...

Peelstrekels vieren 66-jarig bestaan op de Markt in Deurne; voorverkoop kaarten Feestival gestart

Voor wie het ‘verjaardagsfeestje’ van de Peelstrekels niet wil missen, zijn sinds afgelopen week al toegangskaarten verkrijgbaar. In het kader van het 66-jarig bestaan van de carnavalsstichting komt er in het laatste weekend van september een grote tent op het Deurnese Marktplein te staan voor het Feestival, waarbij van vrijdag tot en met zondag een groot aantal Nederlandse artiesten optreedt.

Het evenement dat de Peelstrekels samen met de gezamenlijke horeca rond de Markt organiseren, begint op vrijdag 27 september met een speciale avond voor de jeugd die niet in de tent plaats vindt, maar op een andere locatie aan de Markt. Deze wordt later nog bekendgemaakt.

Zaterdagavond 28 september beginnen om 19.00 de optredens in de tent van onder meer Wilbert Pigmans, Hennie Huisman Mini Playback Show, Blaas of Glory, Loco Loco, Ronnie Ruysdael en A-Fever (ABBA). Het Feestival gaat zaterdagavond door tot 01.00 uur.

Ook op zondagmiddag 29 september zijn er verschillende optredens en is de tent vanaf 13.00 uur open voor alle Deurnenaren, bevriende carnavalsclubs en mensen die in het verleden of heden een bijdrage hebben geleverd aan de Peelstrekels. “Nog niet alles staat vast, maar zeker is dat de KHD – die dit jaar het 150-jarig bestaan viert – acte de présencé geeft. Marlon Kicken is ook van de partij, evenals een aantal blaaskapellen en bandjes”, zeggen de Peelstrekels.

Tickets zijn verkrijgbaar via feestivaldeurne.nl. In de voorverkoop kost een kaartje 15 euro, aan de dagkassa betaal je 20 euro.

Foto: DMG/Peelstrekels

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen