24.3 C
Deurne
donderdag 19 september 2024
TOP-BANNER-ANIM-3-SEC
Home- DeurneMuziekvereniging Excelsior geeft muziek kleur bij nieuwe Exclusive-concert ‘Colors of music’

Muziekvereniging Excelsior geeft muziek kleur bij nieuwe Exclusive-concert ‘Colors of music’

Na de succesvolle Exclusive Excelsior-concerten in 2016, 2018 en 2022 brengt Muziekvereniging Excelsior uit de Zeilberg in oktober opnieuw twee keer een avondvullende muzikale show genaamd ‘Exclusive Excelsior: Colors of music’. Bij het optreden vol dans, zang, toneel en entertainment laten alle onderdelen van de muziekvereniging van zich horen in Cultuurcentrum Deurne.

De leden van Excelsior worden dit keer bijgestaan door gastartiesten: Blending Vocals, de dansers van DISTRICT98, Vela Monte, Jos Wijnands en toneelvereniging de Klotlanders.

‘A century of Music’
De laatste keer dat Excelsior een Exclusive-concert gaf was twee jaar geleden tijdens de jubileumviering van de vereniging. De muzikanten maakten toen indruk op het publiek met de show ‘A century of Music’. Bezoekers werden bij het optreden meegenomen terug in de tijd, naar het begin van de Zeilbergse muziekvereniging op 1 juni 1920.

Pastoor Piggen
Mede door inspanning van de eerste pastoor van Zeilberg, Marinus Josephus Piggen begon de vereniging toen als een fanfare met dertig leden en is deze uitgegroeid tot Muziekvereniging Excelsior met een harmonieorkest, een slagwerkgroep en muziekkapel de Excelsior Bloazers. Ook zijn er de opleidingsslagwerkgroep en het Opleidingsorkest.

De nieuwe show ‘Exclusive Excelsior: Colors of Music’ wordt op vrijdag 11 en zaterdag 12 oktober uitgevoerd in de Rabo Cultuurzaal van Cultuurcentrum Deurne. Aanvangstijd is op beide avonden 20.00 uur. De ticketprijs bedraagt 15 euro, dat is inclusief een pauzedrankje. Meer informatie en tickets vind je op ‘Colors of music’ – 11 oktober en ‘Colors of music’ – 12 oktober.

Foto: Muziekvereniging Excelsior

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen