24.3 C
Deurne
donderdag 19 september 2024
TOP-BANNER-ANIM-3-SEC
Home- DeurneDeurne Golft wil jongeren kennis laten maken met golfsport

Deurne Golft wil jongeren kennis laten maken met golfsport

Het jaarlijkse sportieve evenement Deurne Golft wil bij de editie op vrijdag 6 september proberen om meer jonge deelnemers kennis te laten maken met de golfsport. Bij de dag vol golfactiviteiten is altijd veel animo van 30-plussers, maar de organisatie hoopt met lagere deelnamekosten voor golfers onder de 30 jaar ook jongeren te kunnen enthousiasmeren.

“Bij Deurne Golft kun je gemakkelijk kennismaken met de sport, leeftijdsgenoten ontmoeten en genieten van ontspanning en gezelligheid”, zegt het jongste bestuurslid van Deurne Golft, Rosalie van de Nieuwenhof. “Golf is een geweldige sport voor jongvolwassenen. Het is de perfecte manier om te ontspannen en even te ontsnappen aan de drukte. Je kunt in een rustige omgeving je concentratie en precisie verbeteren én gezellig bijkletsen met vrienden.”

Het evenement vindt net als bij de voorgaande edities plaats bij Het Woold in Asten-Heusen. Er is een shotgun-wedstrijd, clinic en een opfriscursus. Daarnaast worden er een lunch, hapjes en drankjes verzorgd. Na afloop van het golfen is er entertainment en wordt een diner geserveerd.

Er is bij Deurne Golft een programma voor de ervaren golfer, voor de herintredende of beginnende golfer met GVB en voor mensen die voor het eerst willen kennismaken met deze sport. Voorwaarde voor deelname is wel dat je in de gemeente Deurne geboren bent, woont, werkt of naar school gaat of ging. Inschrijven kan via deurnegolft.nl.

Foto: Deurne Golft

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen