18.3 C
Deurne
donderdag 19 september 2024
TOP-BANNER-ANIM-3-SEC
Home- DeurnePolitie zoekt dief die er vandoor gaat met elektrische fiets in Stationsstraat...

Politie zoekt dief die er vandoor gaat met elektrische fiets in Stationsstraat Deurne

De politie is op zoek naar een verdachte die op woensdag 22 mei een elektrische fiets heeft gestolen in Deurne. De man is herkenbaar te zien op videobeelden van een bewakingscamera die de politie heeft verspreid in de hoop dat iemand de verdachte herkent: “Weet u wie deze man is? Tip ons dan.”

De diefstal vond midden op de dag plaats om 13.07 uur op een parkeerplaats aan de Stationsstraat in Deurne. Op de beelden is te zien hoe de dief eerst rondloopt in de buurt. Al snel laat hij zijn oog vallen op een dure elektrische fiets, die gestald stond in een fietsenrek op de parkeerplaats.

De man wacht tot er geen personen meer om zich heen zijn en loopt daarna recht op zijn doel af. Hoewel de elektrische fiets op slot was gezet met een ringslot duurde het welgeteld twintig seconden voordat de man het slot wist te forceren en er vandoor ging met de kostbare fiets.

De politie vraagt mensen die de man herkennen of andere tips hebben om contact op te nemen. Dit kan door te bellen met de Opsporingstiplijn op 0800-6070 of bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Je kunt ook informatie doorgeven via het online tipformulier.

Foto: politie

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen