24.3 C
Deurne
donderdag 19 september 2024
TOP-BANNER-ANIM-3-SEC
Home- DeurneDode en zwaargewonde bij ernstig verkeersongeval op Schutboomsestraat in Milheeze

Dode en zwaargewonde bij ernstig verkeersongeval op Schutboomsestraat in Milheeze

Bij een verkeersongeval op de Schutboomsestraat in Milheeze is vrijdagochtend een 75-jarige automobilist uit diezelfde plaats om het leven gekomen. Twee voertuigen kwamen even na 11.00 uur waarschijnlijk frontaal met elkaar in botsing waarna één auto direct in brand vloog. De bestuurder van dit voertuig is overleden. De andere automobilist raakte zwaargewond.

De weg werd in verband met het ongeval enige tijd afgesloten. Het is nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd. “We doen onderzoek naar het ongeval en zoeken specifiek mensen die de auto’s voorafgaand aan het ongeval hebben zien rijden tussen Bakel en Milheeze vóór en rond 11.00 uur vanochtend. Het gaat om een grijze Opel Crossland X en een donkergrijze BMW 390L”, aldus de politie. Getuigen kunnen zich melden door te bellen met 0900-8844 of anoniem via via 0800-7000.

Beide voertuigen kwamen na de botsing buiten de rijbaan terecht. De BMW belandde in een sloot langs de weg en de Opel kwam op de zijkant terecht op het fietspad naast de Schutboomsestraat. Er waren diverse eenheden van de brandweer, ambulance en politie ter plaatse. Ook werd een traumahelikopter ingeschakeld.

Foto’s: DMG

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen