24.3 C
Deurne
donderdag 19 september 2024
TOP-BANNER-ANIM-3-SEC
Home- DeurneDeurnese Nederpopband Boven Water treedt op bij Friday Night Live op Martinetplein

Deurnese Nederpopband Boven Water treedt op bij Friday Night Live op Martinetplein

Bezoekers van Friday Night Live kunnen vrijdag op het Martinetplein in Deurne onder het genot van een hapje en drankje genieten van liveoptredens van zangeres Karin Megen en de Deurnese Nederpopband Boven Water.

In het voorprogramma van Friday Night Live treden van 17.00 tot 18.00 uur lokale talenten op die eerder hebben gespeeld op het open podium van één van de Sessie X-edities. Dit keer is dat Karin Megen die met haar stem en haar versie van een Queen-nummer het publiek wist te beroeren bij een eerder optreden. Ondertussen kunnen de bezoekers tijdens de livemuziek bij Beats & Burgers proeven van de hamburgers die vers worden gegrild op de Black Bastard BBQ.

Om 20.00 uur begint het optreden van de hoofd-act Boven Water. De band bestaat uit Leanne Brood als singer/songwriter. Ze speelt tevens gitaar en is toetsenist. Frank van Grootel verzorgt ook de zang en het gitaarspel. Verder bestaat de groep uit Jan Vugts op toetsen, Michel Janssen op basgitaar en Marianne Madou op drums.

De muzikanten brengen liedjes in Nederpopstijl, waaronder ook aanstekelijke, zelfgeschreven nummers. Hun muziek vertelt over heimwee en verlangen, kansen die keren en emoties die te pas en te onpas de kop op steken. De teksten zitten ook vol met beeldspraak en dubbelzinnigheden.

De optredens vinden plaats op het terras, buiten op het Martinetplein voor Cultuurcentrum Deurne. Bij slecht weer wordt er binnen in Gastrobar bijC gespeeld. De toegang bij Friday Night Live is gratis. Een tafel reserveren is mogelijk door een email te sturen naar bijc@ccdeurne.nl.

Foto: Boven Water

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen