24.3 C
Deurne
donderdag 19 september 2024
TOP-BANNER-ANIM-3-SEC
Home- DeurneNatuur, milieu en duurzaamheid ontmoeten elkaar bij 26ste editie Markt Groen Deurne

Natuur, milieu en duurzaamheid ontmoeten elkaar bij 26ste editie Markt Groen Deurne

Onder een stralende zon konden bezoekers van de Markt Groen Deurne zondag bij De Ossenbeemd in Deurne rondkijken bij verschillende kraampjes van lokale bedrijven en organisaties die zich bezighouden met natuur, milieu en duurzaamheid. Van het Energiehuis tot het waterschap en van boer Henk van Bijzonder Brabants tot het Elkerliekziekenhuis; ze waren allemaal te vinden op de markt aan het Haageind.

Het evenement dat voor de 26ste keer plaatsvond, richt zich op zowel jong als oud. Kinderen konden bijvoorbeeld kennismaken met de vele educatieve projecten van De Ossenbeemd bij de stand van de scholengidsen.

De jeugd vermaakte zich ook prima bij de kraam waar ze stenen en potjes konden beschilderen en in het speeltuintje, op onder andere de nieuwe schommel. Ook de dieren van minipaardenhouderij de Stegen uit Deurne konden rekenen op de nodige aandacht van de jonge bezoekers.

In de groene omgeving van De Ossenbeemd konden de bezoekers ook diverse streek-, fairtrade- en gezondheidsproducten kopen en waren er stands van onder meer natuurgeneeskundige praktijk Cruyd&, bijenhoudersvereniging Ambrosius, Kurk & Go en Platform Global Goals Deurne.

Foto’s: Harold van der Burgt

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen