22.1 C
Deurne
donderdag 19 september 2024
TOP-BANNER-ANIM-3-SEC
Home- HelenaveenPastoor van Haarenstraat in Helenaveen tot eind november dicht vanwege werkzaamheden

Pastoor van Haarenstraat in Helenaveen tot eind november dicht vanwege werkzaamheden

Door werkzaamheden aan het wegdek van de Pastoor van Haarenstraat in Helenaveen wordt de rijbaan op wisselende plekken volledig afgesloten voor autoverkeer tot naar verwachting eind november. De woningen in de straat zijn in de periode van de wegwerkzaamheden wel te voet en met de fiets aan de hand bereikbaar.

“De onderhoudstoestand van de Pastoor van Haarenstraat is zodanig dat deze geheel wordt vernieuwd”, meldt de gemeente. Om overlast te beperken worden de werkzaamheden in vier fases opgedeeld, waarvan de eerste begin september van start is gegaan.

Verwacht wordt dat vanaf begin oktober de werkzaamheden van fase drie kunnen starten aan het gedeelte tussen Pastoor van Haarenstraat 36 en de kruising met de Meester Theelenstraat. Tijdens deze werkzaamheden is het niet meer mogelijk om vanaf de Oude Peelstraat richting de Meester Theelenstraat te rijden. Verkeer wordt omgeleid via de Soemeersingel en Pastoor Kerssemakerssstraat.

Alle werkzaamheden zijn naar verwachting eind november afgerond, maar die planning kan uitlopen afhankelijk van de weersomstandigheden.

De werkzaamheden zijn onderverdeeld in de volgende vier fases.

  1. Gedeelte Pastoor van Haarenstraat 10 t/m 24
  2. Gedeelte Pastoor van Haarenstraat 24 t/m 34
  3. Gedeelte Pastoor van Haarenstraat 36 tot de kruising met de meester Theelenstraat
  4. Gedeelte Pastoor van Haarenstraat 36 tot Oude Peelstraat

Foto: Pixabay

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen