17.3 C
Deurne
maandag 23 september 2024
TOP-BANNER-ANIM-3-SEC
Home- DeurneAlle uitslagen amateurvoetbal gemeente Deurne; bekijk hier hoe jouw club heeft gespeeld

Alle uitslagen amateurvoetbal gemeente Deurne; bekijk hier hoe jouw club heeft gespeeld

De amateurvoetbalploegen uit de gemeente Deurne speelden zondag hun eerste wedstrijd na de zomerstop. Voor sommige teams, zoals Neerkandia, SPV en ZSV een vliegende start, maar voor SV Deurne en Liessel een teleurstellend begin van het nieuwe seizoen. Meest opvallende rol bij de openingswedstrijden was weggelegd voor de scheidsrechter in het duel tussen RKVV Erp en ZSV. Hij gaf in die wedstrijd maar liefst veertien gele kaarten en rood voor Koen Kuunders als kers op de taart.

Bekijk in dit overzicht alle uitslagen van de gespeelde amateurwedstrijden.

1e klasse E
SV Deurne – GSV’28 (0-1) lees het volledige wedstrijdverslag hier
Een slechte seizoenstart voor de blauwwitten en een ongelukkige rode kaart voor Luuk Veneman eindigde zondag voor SV Deurne met een 3-1 eindstand. De volgende competitiewedstrijd voor het Deurnese vaandelteam vindt plaats in Kerkrade. Komende zondag treffen ze daar om 14.30 uur oude bekende Chevremont. Scheidsrechter Johan Hodzelmans leidt de wedstrijd op Sportpark Kaffeberg.

2e klasse D
RKVV Erp – ZSV (2-3) lees het volledige wedstrijdverslag hier
Winst voor de geelzwarten, ondanks een rode kaart voor Koen Kuunders en bijna een hele tweede helft in ondertal voor de Zeilbergse ploeg. Scheidsrechter Lopez trok de aandacht door maar liefst 14 gele kaarten weg te geven in het duel dat met 2-3 werd gewonnen door ZSV. Komende zondag staat er thuis de derby tegen NWC op het programma. Deze Astense ploeg won afgelopen zondag thuis tegen Oirschot Vooruit met 3-1. Om 14.30 uur wordt komende zondag door arbiter Schuurmans het startsein gegeven voor het duel op Sportpark De Kranenmortel.

3e klasse H
Neerkandia – MMC Weert (4-1)
Promovendus Neerkandia deed goede zaken en won de eerste wedstrijd van het seizoen met 4-1 van MMC Weert. Met de ruststand van 1-1 en een doelpunt voor de Neerkantse ploeg door Marijn van Heugten kon de einduitslag nog alle kanten op. Maar door nog eens twee doelpunten van goudhaantje Van Heugten en een treffer van Milan Slaats werd de wedstrijd beslist in het voordeel van Neerkandia met 4-1. Komende zondag gaat de reis voor het Neerkantse team naar Sportpark Kerkeböske voor het treffen met Helden onder leiding van scheidsrechter Musa Inci.

4e klasse E
Liessel – SPV (1-4)
Geen goed begin voor Liessel en juist een feestelijke start voor Vlierden. De thuisploeg ging onderuit tegen SPV met 1-4. Het vaandelteam van RKSV Liessel reist komende zondag naar Sportpark De Romrijten voor de wedstrijd tegen Maarheeze, dat afgelopen zondag uit won van Ondo met 0-2. SPV speelt komende zondag om 14.00 uur thuis op Sportpark Hoge Zijde tegen BEVO uit Beringen. Scheidsrechter Sijben leidt het duel tussen de Vlierdenaren en de Limburgers.

5e klasse E
MVC – SJVV (1-1)
Gelijkspel afgelopen zondag in de eerste seizoenwedstrijd voor SJVV in De Mortel tegen MVC; eindstand 1-1. Komende zondag staan de roodzwarten thuis op het veld voor het treffen met VV Boskant. Bram van der Wel geeft om 14.30 uur als arbiter het startsein op Sportpark De Dreef bij het duel tussen SJVV en de club uit Sint-Oedenrode.

6e klasse 19
SV Helenaveen Griendstveen 1 – Kronenberg 2 (0-4)
Geen lekkere start voor SV Helenaveen Griendtsveen zondag op Sportpark De Heesbergen tegen Kronenberg 2. De wedstrijd eindigde in een 0-4 nederlaag. Komende zondag krijgt SV Helenaveen Griendtsveen thuis opnieuw een geduchte tegenstander. Dan staat Sportclub Irene 8 aan de andere kant van het veld. De ploeg uit Tegelen won afgelopen zondag nog met 5-2 America 2.

6e klasse 26
Racing Boys – Milheezer Boys 4 (1-5)
Een tegenvallende start voor Racing Boys. De ploeg verloor zondag thuis tegen Milhezer Boys 4 met 1-5. Komende zondag staat voor de Racing Boys een reisje naar Ommel op het programma voor de wedstrijd tegen Olympia Boys 3. De aftrap op Sportpark Ommel is om 10.30 uur.

Foto: DMG

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen