15 C
Deurne
maandag 23 september 2024
TOP-BANNER-ANIM-3-SEC
Home- Deurne Oud-leerlingen Peellandcollege halen herinneringen op bij reünie en krijgen les van...

[VIDEO] Oud-leerlingen Peellandcollege halen herinneringen op bij reünie en krijgen les van oud-leraren

Honderden oud-leerlingen van het Peellandcollege kwamen zaterdag naar Deurne om herinneringen op te halen aan hun schooljaren aan de Burgmeester Roefslaan. Naast het bijpraten met klasgenoten van toen konden er ook lessen worden gevolgd bij oud-leraren die voor deze gelegenheid weer eens achter de lessenaar kropen.

Eén van de docenten die weer voor de klas stond is Cor Kremers. Hij was sinds 1967 verbonden aan de school als leraar aardrijkskunde en en zijn lessen bleken bij de oud-leerlingen nog steeds in trek.

Tekst gaat verder onder de video.

In totaal kwamen zo’n 900 oud-leerlingen en 50 oud-leraren en voormalig medewerkers van het Peellandcollege naar de reünie die werd gehouden in verband met het 65-jarig bestaan van de school.

Die vond plaats bij de nieuwe locatie aan de Vloeieindsedreef, waar toch ook nog een deel van het oude pand een plaats bleek te hebben gekregen. Bij de festiviteiten werd een paneel onthuld met daarop een spreuk van Theo Hoogbergen. Deze was voorheen te lezen bij het oude pand aan de Burgemeester Roefslaan en prijkt nu bij het huidige gebouw van het Peellandcollege.

Foto/video: Jason Gerritsen

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen