13.7 C
Deurne
donderdag 3 oktober 2024
TOP-BANNER-ANIM-3-SEC
Home- DeurneSnelweg A67 meerdere nachten dicht door werkzaamheden

Snelweg A67 meerdere nachten dicht door werkzaamheden

Vanwege werkzaamheden wordt de A67 van donderdag om 20.00 uur tot vrijdag 6.00 uur afgesloten in de richting Eindhoven, tussen knooppunt Zaarderheiken en afrit (38) Panningen. Rijkswaterstaat voert dan geplande onderhoudswerkzaamheden uit aan de snelweg ter hoogte van knooppunt Zaarderheiken.

Tussenliggende op- en afritten zijn tijdens het werk ook afgesloten. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd die kan oplopen tot 15 minuten.

Naast de wegafsluiting deze week is de A67 tevens afgesloten van woensdag 9 oktober om 21.00 uur tot donderdag 10 oktober om 5.00 uur. Dan is er geen verkeer mogelijk richting Eindhoven tussen knooppunt Zaarderheiken en knooppunt Leenderheide.

De nacht er na is de A67 richting Duitsland afgesloten van donderdag 10 oktober om 21.00 uur tot vrijdag 11 oktober om 5.00 uur. De afsluiting vindt plaats tussen knooppunt Zaarderheiken en de Duitse grens. Tussenliggende op- en afritten en parkeergelegenheden zijn dan ook niet begaanbaar. Weggebruikers kunnen door deze werkzaamheden een vertraging oplopen tot 25 minuten.

Tijdens de wegafsluitingen wordt met gele borden meer informatie gegeven over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Foto: Pexels

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen