13.7 C
Deurne
donderdag 3 oktober 2024
TOP-BANNER-ANIM-3-SEC
Home- Deurne Aandacht in Opsporing Verzocht voor diefstal en vernieling bij stationsrestauratie Deurne

[VIDEO] Aandacht in Opsporing Verzocht voor diefstal en vernieling bij stationsrestauratie Deurne

Het tv-programma Opsporing Verzocht heeft maandagavond aandacht besteed aan de diefstal van een laptop en de vernieling van een ruit bij de stationsrestauratie in Deurne. In beide zaken heeft de politie tot nu toe geen tips gekregen die hebben geleid tot herkenning van de verdachten. De twee incidenten die op 23 januari en 28 mei van dit jaar plaatsvonden, staan los van elkaar.

De laptop van een bezoeker van Daily Deurne werd op een brutale manier in januari gestolen door twee mannen. Omdat de studente gefocust was op haar telefoon had ze niet door dat de twee verdachten het hadden voorzien op de laptop in haar tas. Terwijl de ene man op 23 januari door de stationsrestauratie ijsbeerde om de aandacht af te leiden, wist de andere ongemerkt de laptop te pakken en onder zijn jas te stoppen. Opvallend aan de dief is dat hij die middag twee verschillende schoenen droeg.

In de nacht van 27 op 28 mei van dit jaar vernielde een nog onbekende man een ruit van de toegangsdeur van Daily Deurne. Rond 01.30 uur werd gefilmd hoe hij daar tot drie keer toe iets hards tegenaan smeet. De man droeg een grijs jack met witte en gele accenten en had een zwarte broek aan en zwart met witte gympen. De pet die hij op had, lijkt paars en heeft voorop in een lichte kleur het logo van het merk Jordan.

De politie is in beide zaken op zoek naar mensen die de drie verdachten of één van hen herkennen. Ook andere tips die kunnen leiden tot een aanhouding zijn welkom. Voor het doorgeven van informatie kun je bellen met 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

Foto: politie

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen