14.5 C
Deurne
donderdag 3 oktober 2024
TOP-BANNER-ANIM-3-SEC
Home- DeurneDeurnese Prince Schoutissen (20) doet mee aan Holland's Next Top Model

Deurnese Prince Schoutissen (20) doet mee aan Holland’s Next Top Model

Als je wel eens boodschappen doet bij de Jumbo aan de Schelde in Deurne komt hij je waarschijnlijk wel bekend voor. De altijd vrolijke en vriendelijke 20-jarige supermarktmedewerker Prince Schoutissen uit Deurne is daarnaast ook geen onbekende op social media en hoopt nu ook in de modewereld door te breken met de deelname aan Holland’s Next Top Model.

Zijn komische avonturen in de supermarkt in de Koolhof kunnen via TikTok rekenen op vele fans die zijn video’s bekijken en vanaf komende maandag is Prince ook te zien in het nieuwe seizoen van het tv-programma Holland’s Next Top Model. Hij is één van de veertien deelnemers die strijden om de felbegeerde titel.

De makers van het programma melden dat dit seizoen extra speciaal wordt door onder andere gastoptredens van Bella en Gigi Hadid en bekende juryleden zoals Rodney Lam van het internationaal bekende street fashionmerk Daily Paper.

Prince gaat zijn charmes en looks in de strijd gooien, waarbij hij vertrouwt op zijn rode lokken en stralende persoonlijkheid. Hij is vastberaden om merken als Diesel en Dior voor zich te winnen en laat daarvoor zijn vertrouwde Deurne ‘bij ons pap en ons mam’ tijdelijk achter. Naast het werk bij de Jumbo studeert Prince aan de PABO.

‘Hollands Next Top Model’ is vanaf maandag 7 oktober wekelijks te streamen bij Videoland.

Foto: Prince Schoutissen/Holland’s Next Top Model

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen