15.8 C
Deurne
zaterdag 5 oktober 2024
TOP-BANNER-ANIM-3-SEC
Home- DeurneRamona Koonings te zien in nieuwe tv-serie ‘The Real Housewives van het...

Ramona Koonings te zien in nieuwe tv-serie ‘The Real Housewives van het Zuiden’

Het is voor Ramona Koonings van Koonings The Wedding Palace in Deurne zeker niet de eerste keer dat ze is te zien op tv. Al vele opnames voor de series ‘Say Yes To The Dress’ en ‘Married At First Sight’ werden gemaakt in haar bruidswinkel. Maar nu speelt ze zelf een hoofdrol in de nieuwe tv-serie ‘The Real Housewives van het Zuiden’. In het voorjaar van 2025 is de eerste aflevering te zien bij Videoland.

Naast Koonings zijn ook andere bekende ondernemende dames uit het zuiden te zien, zoals Marjan Strijbosch, Estelle Hanneman, Brigitte Schepers, Lizbeth van den Boogaart, Chayenne Muller, Annu Bachu en Petrouschka Dahmen.

Grootste ter wereld
In de nieuwe tv-serie heeft Ramona een plek verworven door wat ze heeft opgebouwd met Koonings The Wedding Palace en de recente toevoeging van een tweede locatie: Koonings The Wedding Castle in Valkenburg. Met zo’n 4.500 trouwjurken is de vestiging in Deurne de grootste bruidswinkel ter wereld.

Het avontuur van onderneemster Ramona Koonings begon al op 14-jarige leeftijd. Ze startte toen als koffiemeisje in de zaak die Jos en Jo Koonings in 1968 waren begonnen in de schuur naast hun huis in de Zeilberg en die daarna verhuisde naar de Kerkstraat in Deurne.

Wedding Palace
Binnen no-time ontwikkelde Ramona zich tot een ondernemende verkoopster die toen al bruiste van ambitie. Die zette ze ook in bij de verdere ontwikkeling van de bruidsmodezaak. Als Ramona 17 jaar is, krijgt ze de kans om samen met haar moeder de zaak van hun oom en tante over te nemen.

Ze breidt de collectie vervolgens steeds verder uit en verhuist in 2005 met de bruidszaak naar een locatie aan de rand van Deurne. Na een ingrijpende verbouwing vond in 2014 de grand opening van Koonings The Wedding Palace plaats aan de Dukaat 5a in Deurne.

Over de geschiedenis van Koonings is ook een documentaire gemaakt door Rik van den Berg die je kunt bekijken via deze link.

Foto: Josanne van der Heijden

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen