15.4 C
Deurne
maandag 7 oktober 2024
TOP-BANNER-ANIM-3-SEC
Home- DeurneAlle uitslagen amateurvoetbal gemeente Deurne; bekijk hier hoe jouw club heeft gespeeld

Alle uitslagen amateurvoetbal gemeente Deurne; bekijk hier hoe jouw club heeft gespeeld

De amateurvoetbalploegen uit de gemeente Deurne gingen zondag weer het veld op, waarbij SV Deurne eindelijk haar eerste punt van het seizoen binnenhaalde. Nederlagen werden geleden door ZSV, Liessel, SJVV, SV Helenaveen Griendtsveen en Racing Boys. Neerkandia en SPV speelden net als SV Deurne gelijk.

Bekijk in dit overzicht alle uitslagen van de gespeelde amateurwedstrijden.

1e klasse E
SV Deurne – Boekel Sport (3-3) lees het volledige wedstrijdverslag hier
Iedereen in Deurne dacht dat zondagmiddag de eerste driepunter tegen promovendus Boekel Sport kon worden geincasseerd. Maar niets was minder waar; met een eindstand van 3-3 mochten de blauwwitten zich in de handen wrijven met het behalen van één punt. Komende zondag speelt SV Deurne tegen EFC op Sportpark de Dieprijt in Eersel en geeft scheidsrechter De Witte om 14.30 uur het startsein voor de wedstrijd waarin de mannen van coach Frank Teeuwen flink aan de bak moeten om van de laatste plek van de ranglijst te komen.

2e klasse D
SBC – ZSV (3-2) lees het volledige wedstrijdverslag hier
Geen succes voor ZSV op Sportpark Schuttersheide in Son en Breugel. Twee keer werd een voorsprong verspeeld en uiteindelijk, in de extra tijd, bleek zelfs een puntendeling niet haalbaar. De Zeilbergse ploeg moest genoegen nemen met 3-2 als eindstand op het scorebord. ZSV krijgt komende zondag Stiphout Vooruit op bezoek. De wedstrijd wordt geleid door arbiter Ties Reijne en begint om 14.30 uur op Sportpark De Kranenmortel.

3e klasse H
Neerkandia – Mariahout (1-1)
De wedstrijd tussen Neerkandia en Mariahout eindigde zondagmiddag op Sportpark de Moostdijk in een gelijkspel. Bij het fluitsignaal van scheidsrechter Gijs Nefkens was de eindstand 1-1. Marijn van Heugten zorgde voor het enige doelpunt van de Neerkantse ploeg. Komende zondag gaat de reis voor Neerkandia naar Sportpark De Kievit voor het duel met Geldrop, dat alle drie de eerste wedstrijden heeft gewonnen. Aftrap is om 14.30 uur.

4e klasse E
Liessel – Brevendia (1-0)
Brevendia dat een wedstrijd eerder nog won van Ondo met 2-1 werd zondag door RKVV Liessel verwelkomd. Omdat de thuisploeg met 1-0 won, kon het team uit Stramproy deze keer met een nederlaag naar huis gestuurd worden. Het Liesselse vaandelteam gaat komende zondag om 14.30 uur de strijd aan met DOSL op Sportpark De Groote Speel aan de Hans van Breukelenweg in Leende.

VV Maarheeze – SPV (2-2)
Na twee wedstrijden winst voor SPV moet het Vlierdense team dit keer genoegen nemen met een gelijkspel tegen VV Maarheze. Op Sportpark De Romrijten stond bij het eindsignaal van arbiter Van Helden 2-2 op het scorebord. Komende zondag speelt SPV thuis tegen Rood Wit ‘67/Plus uit Budel-dorplein. De wedstrijd op Sportpark Hoge Zijde begint om 14.00 uur en de leiding is in handen van scheidsrechter Eric Oosterom.

5e klasse E
SV De Braak – SJVV (4-1)
Na twee keer gelijkspel voor SJVV, ging de ploeg uit de Sint Jozefparochie dit keer flink onderuit tegen SV De Braak. Het duel in Helmond eindigde met een stand van 4-1. Komend weekend een kort ritje naar Bakel voor SJVV. Op Sportpark Geneneind staat Bavos dan tegenover de roodzwarten. De aftrap is om 14.30 uur.

6e klasse 19
Koningslust 2 – SV Helenaveen Griendtsveen (1-0)
SV Helenaveen Griendtsveen kon het verlies tegen Koningslust 2 zondag beperken tot 1-0. Na een goede start van het seizoen met twee gewonnen wedstrijden moest de ploeg dit keer op Sportpark De Lust een nederlaag verwerken. Komende zondag speelt SV Helenaveen Griendtsveen om 11.00 uur thuis tegen TSC ’04 6 uit Tegelen.

6e klasse 26
Racing Boys – Mierlo Hout 12 (1-7)
Hoewel Racing Boys alle eerste drie wedstrijden verloor, is er een opgaande lijn te zien…in het aantal tegendoelpunten. De eerste wedstrijd eindigde tegen Milhezer Boys 4 met 1-5 en tegen Olympia Boys 3 werd het 6-1. Afgelopen zondag werd daar nog een schepje bovenop gedaan door Mierlo Hout 12 dat Racing Boys in eigen huis met 1-7 versloeg. Komende zondag moeten de Racing Boys vroeg uit de veren, want dan staat om 10.00 uur de uitwedstrijd tegen SV De Braak 11 op het programma in Helmond. Dat team verloor afgelopen weekend van SPV 4 met 2-0.

Foto: DMG

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen