13.9 C
Deurne
woensdag 9 oktober 2024
TOP-BANNER-ANIM-3-SEC
Home- DeurneTeun van Erp van Astense band Axley te gast bij DMG Radio...

Teun van Erp van Astense band Axley te gast bij DMG Radio in AlterNaief

Het is een tijdje stil geweest rond Axley en het muzikale brein erachter: Teun van Erp uit Asten. Maar nu is hij na een sabbatical weer helemaal terug op de muzikale radar met twee nieuwe singles. Reden voor Dennis en Louie van het DMG-radioprogramma AlterNaief om hem uit te nodigen en aan de tand te voelen over het nieuwe materiaal en de toekomst.

“Er komt nog meer mooi muzikaals van hem aan, maar wat allemaal? Dat gaat Teun woensdagavond uitgebreid uit de doeken doen in de DMG studio”, zegt presentator Dennis Mansvelders.

Laptop
Teun van Erp is al vanaf jonge leeftijd bezig met muziek. “Ik schrijf en produceer muziek sinds mijn zestiende. Ik zing, speel piano en een beetje gitaar en drums, maar mijn meest gebruikte muzikale tool is dus mijn laptop, want daar komt alles samen”, legt Van Erp uit. In zijn muziek zet hij veel digitale instrumenten en samples in. Teun groeide op met bands als Keane, OneRepublic en The Fray. Die energie en emotie uit de muziek van die artiesten zijn ook terug te horen in de schrijfstijl van Van Erps eerdere werk.

Je hoort Teun van Axley woensdagavond van 19.00 tot 21.00 uur in AlterNaief. DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en in heel Zuidoost-Brabant via Ziggo digitale radio op kanaal 918 of op kanaal 79. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

Foto: DMG

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen