9.6 C
Deurne
zondag 13 oktober 2024
TOP-BANNER-ANIM-3-SEC
Home- DeurneDeurnes restaurant Op Hete Kolen wint Tripadvisor Travellers’ Choice Award

Deurnes restaurant Op Hete Kolen wint Tripadvisor Travellers’ Choice Award

Restaurant Op Hete Kolen uit Deurne heeft de Tripadvisor Travellers’ Choice Award 2024 gewonnen. Dit is een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt door vergelijkingswebsite Tripadvisor op basis van beoordelingen en waarderingen van klanten, die in de laatste twaalf maanden via het online platform zijn verzameld.

Eigenaar Krijn Albers en zijn team zijn blij dat ze deze erkenning hebben gekregen: “Daarmee behoren wij tot de top 10 procent restaurants wereldwijd. Iedereen bedankt voor alle leuke en positieve reviews die jullie voor ons hebben achtergelaten. Een mooi cadeautje voor ons harde werken.”

Albers nam het restaurant ruim een jaar geleden over van Bart Witteveen. Daarvoor was Krijn al drie jaar werkzaam als souschef in de horecagelegenheid aan de Stationsstraat. “Wat zijn we mega trots op ons fantastische team. Maar ook zeker op de mensen achter de schermen. Van onze adviseurs tot aan de dames met de ‘groene vingers’ die ervoor zorgen dat ons ’tuintje’ er nog steeds mooi bij ligt en onze familieleden die altijd voor ons klaarstaan. Zonder jullie allemaal waren we nergens! Maar natuurlijk ook de gasten die ons telkens weer opnieuw weten te vinden”, zegt Krijn Albers.

Lees ook: Krijn Albers neemt leiding over van Bart Witteveen bij restaurant Op Hete Kolen

Foto: Op Hete Kolen

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen