8.2 C
Deurne
dinsdag 15 oktober 2024
TOP-BANNER-ANIM-3-SEC
Home- DeurneAlle uitslagen amateurvoetbal gemeente Deurne; bekijk hier hoe jouw club heeft gespeeld

Alle uitslagen amateurvoetbal gemeente Deurne; bekijk hier hoe jouw club heeft gespeeld

Op de voetbalvelden in de regio werd zondag weer gespeeld door verschillende amateurteams uit de gemeente Deurne met uiteenlopende resultaten tot gevolg. Winst voor zowel SV Deurne als ZSV, maar nederlagen voor vrijwel alle andere teams.

Bekijk in dit overzicht alle uitslagen van de gespeelde amateurwedstrijden.

1e klasse E
EFC – SV Deurne (1-2) lees het volledige wedstrijdverslag hier
De eerste driepunter van deze competitie voor SV Deurne met de overwinning op EFC. En dat terwijl het in deze wedstrijd niet altijd mee zat voor de blauwwitten. Luuk Veeneman was terug van een schorsing, maar nu was Mark Louwers geschorst door zijn twee gele kaarten vorige week. Toch wist het Deurnese vaandelteam op Sportpark de Dieprijt in Eersel te winnen en stond er na het eindsignaal van scheidsrechter De Witte een eindstand van 1-2 op het scorebord. Komende zondag spelen de blauwwitten om 14.30 uur tegen s.v. Laar uit Weert. Die club won afgelopen weekend met 1-2 tegen De Ster. De wedstrijd wordt gefloten door scheidsrechter Van Helden.

2e klasse D
ZSV – Stiphout Vooruit (2-0) lees het volledige wedstrijdverslag hier
Na enkele onnodige verliespartijen, wisten de geelzwarten van coach Ralf van den Heuvel deze zondag de wedstrijd wel winnend af te sluiten. Met twee doelpunten voor rust en een doelpuntloze tweede helft, waren de punten binnen. Eindstand na het fluitsignaal van arbiter Ties Reijne: 2-0. Voor ZSV gaat de reis komende zondag naar Schijndel voor het duel tegen Avanti’311 dat afgelopen zondag met 1-0 won van Oirschot Vooruit. De aftrap op Sportpark De Molenheide is om 14.00 uur.

3e klasse H
Geldrop – Neerkandia (4-0)
Geen succes voor Neerkandia op Sportpark De Kievit in het duel met Geldrop. De ploeg van Daniël Voigt bleek duidelijk te sterk en haalde de vierde gewonnen wedstrijd op rij binnen. Komende zondag speelt de Neerkantse ploeg thuis op Sportpark de Moostdijk tegen SV Lierop dat afgelopen weekend met 4-0 van het vaandelteam van Hegelsom won. De wedstrijd wordt geleid door scheidsrechter Wes van Oorschot die om 12.00 uur het startsein geeft.

4e klasse E
DOSL – Liessel (1-0)
De reis naar Sportpark De Groote Speel in Leende leverde voor RKVV Liessel een teleurstelling op. De wedstrijd tegen DSOL werd verloren met 1-0. Liessel speelt komende zondag tegen de nummer vijf van de ranglijst: DFO’20. Die ploeg komt helemaal over vanuit Kelpen-oler voor het duel op Sportpark De Smeltkroes. Om 12.30 uur wordt er afgetrapt.

SPV – Rood Wit ‘67/Plus (0-1)
Ook geen succes deze keer voor SPV. De thuiswedstrijd tegen Rood Wit ‘67/Plus uit Budel-dorplein verloor het Vlierdense vaandelteam met 0-1. De navigatie voor SPV kan komende zondag worden ingesteld op Sportpark De Steinakker in Stramproy. Daar spelen ze om 14.00 uur tegen Brevendia.

5e klasse E
Bavos – SJVV (nog niet gespeeld)
Tot nog toe geen winst voor SJVV. Er werd dit seizoen twee keer gelijkspel gespeeld en vervolgens fors verloren tegen SV De Braak. Komend weekend is er een nieuwe kans voor het team uit de Sint Jozefparochie om de eerste winst binnen te halen in Bakel. Op Sportpark Geneneind staat Bavos dan tegenover de roodzwarten. De aftrap is om 14.30 uur.

6e klasse 19
VV Helden 6 SV – Helenaveen Griendtsveen (nog niet gespeeld)
Voor SV Helenaveen Griendtsveen vindt de volgende wedstrijd plaats op Sportpark Kerkeböske, waar ze VV Helden 6 treffen. Die ploeg heeft dit seizoen nog niet verloren en won tot nu toe van America 2 met 1-5 en speelde met 2-2 gelijk tegen Hegelsom 4. Het Heldense team opende in hun eerste wedstrijd spectaculair door met maar liefst 15-0 te winnen van TSC’04 06 uit Tegelen. Het duel tussen Helden 6 en SV Helenaveen Griendtsveen start zondag om 11.45 uur.

6e klasse 26
SV De Braak 11  – Racing Boys (7-4)
Voor Racing Boys was 10.00 uur duidelijk te vroeg voor het duel met SV De Braak in Helmond. De wedstrijd had een slechte start voor de boys die nog half sliepen en na tien minuten al met 2-0 achter stonden. In de tweede helft waren de mannen van ’t Vréék al wat meer ‘uitgekaterd’ en vielen er twee goals voor hen. Door een ongelukkige penalty tegen zonk de moed weer in de schoenen bij de boys en werd er uiteindelijk met 7-4 verloren. Komende zondag vindt op Sportpark ’t Vreek de derby plaats tussen Racing Boys en ZSV 9. Beide clubs hebben tot nu geen enkele wedstrijd gewonnen. De aftrap is om 12.00 uur.

Foto: DMG

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen