15.8 C
Deurne
dinsdag 15 oktober 2024
TOP-BANNER-ANIM-3-SEC
Home- DeurneVoetbalpodcast Magische Spons voelt trainer Patrick Cissen aan de tand: ‘Scoort binnen...

Voetbalpodcast Magische Spons voelt trainer Patrick Cissen aan de tand: ‘Scoort binnen en buiten het veld’

De nieuwste aflevering van de voetbalpodcast de Magische Spons bevat naast de bespreking van alle amateurwedstrijden in de regio deze keer ook Patrick Cissen als gast. Hij wordt aan de tand gevoeld over het trainerschap en zijn club Stiphout Vooruit, die afgelopen zondag verloor van ZSV. De aflevering van de podcast is voor de gelegenheid zelfs naar hem vernoemd: ‘Hij scoort binnen en buiten het veld’.

Verder passeren er weer sappige roddels en vermoedens en wordt stilgestaan bij de kraker tussen ASV en Brandevoort. Presentatoren Thijs van Pol en Jim van Ooij bespreken ook een aantal actuele fenomenen die ze het liefst omschrijven als uitdrukkingen tussen aanhalingstekens: ‘de nachtkaars die blijft branden’, het ‘na-rust-syndroom’ van Mierlo Hout, de ‘ruk overwinning’ van Geldrop en ‘FC Gelijkspel’: Handel.

De aflevering ‘Hij scoort binnen en buiten het veld’ is nu te beluisteren op Spotify via deze link. Ook oudere afleveringen van de Magische Spons Podcast kun je hier terugluisteren. Hieronder kun je een fragment beluisteren van de nieuwste aflevering.

Foto: Willem Wijnen

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen