16.7 C
Deurne
woensdag 23 oktober 2024
TOP-BANNER-ANIM-3-SEC
Home- DeurneSlagwerkgroep KHD brengt eigen avondvullende show ‘Journey through the world’

Slagwerkgroep KHD brengt eigen avondvullende show ‘Journey through the world’

De slagwerkgroep van de Koninklijke Harmonie Deurne (KHD) brengt ter gelegenheid van het 150-jarig jubileum van de muziekvereniging komende zaterdag een eigen avondvullende show, genaamd: ‘Journey through the world’. Hierin nemen de percussionisten onder leiding van dirigent Maarten Manders het publiek mee op een muzikale reis.

Bij de show brengen de slagwerkers een mix van traditionele en eigentijdse percussiemuziek vanuit alle hoeken van de wereld. Van opzwepende ritmes uit Afrika tot aanstekelijke beats van Latijns-Amerikaanse oorsprong. Daarbij bespeelt de slagwerkgroep een scala aan instrumenten; van traditionele trommels tot moderne percussie-innovaties.

De slagwerkers verschijnen in diverse muzikale combinaties, zoals met een blazerssectie, een combo en zang. Ook Dansatelier Deurne en verschillende verrassingsacts zijn te zien in deze show. De presentatie van ‘Journey through the world’ is in handen van Twan van den Heuvel.

Het concert vindt zaterdag 26 oktober plaats in Cultuurcentrum Deurne en begint om 20.15 uur. Meer informatie en tickets vind je op ccdeurne.nl. De entree bedraagt 10 euro en is inclusief een consumptie.

Foto: KHD

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen