13.5 C
Deurne
donderdag 24 oktober 2024
TOP-BANNER-ANIM-3-SEC
Home- DeurneKunstobjecten onder de loep tijdens taxatiedag bij Museum De Wieger in Deurne

Kunstobjecten onder de loep tijdens taxatiedag bij Museum De Wieger in Deurne

Altijd al willen weten of dat schilderij of die tekening die je in huis hebt iets waard is? Zondag 3 november kun je het laten checken tijdens de taxatiedag die Museum De Wieger houdt in samenwerking met experts van Art Dumay, het moederbedrijf van Collectioneurs.nl.

Paul Dumay en Jan Coopmans taxeren die dag schilderijen, tekeningen, etsen, antiek en sculpturen. Ze informeren de bezitters van de kunstobjecten over de achtergronden ervan, de waardes en geven eventueel ook restauratieadvies. De aangeboden werken mogen zowel klassieke als moderne kunst zijn. Arne Bonsaksen informeert de kunstbezitters over achtergronden en geeft specifieke informatie over het aangeboden antiek.

Per persoon mag je maximaal drie objecten laten taxeren. Grotere kunstwerken mogen ook op een foto of met behulp van een afbeelding op een tablet of telefoon worden getoond. Deelnametickets kosten één euro en zijn verkrijgbaar via collectioneurs.nl. Hier kun je ook aangeven op welk tijdstip je aanwezig bent, zodat de taxateurs voor iedereen voldoende tijd in kunnen plannen. De entree bij De Wieger bedraagt 3 euro. Die betaal je op de dag zelf bij aankomst in het museum.

De taxatiedag vindt plaats op zondag 3 november van 10.00 tot 16.00 uur bij Museum De Wieger aan de Oude Liesselseweg 29 in Deurne. Op deze dag geldt voor alle bezoekers de gereduceerde entreeprijs van 3 euro, ongeacht of je voor de taxatiedag naar het museum komt of niet. Op vertoon van een geldige Museumkaart is de entree gratis.

Foto: Museum De Wieger

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen