13.4 C
Deurne
zondag 27 oktober 2024
TOP-BANNER-ANIM-3-SEC
Home- DeurneZSV'er John Thomassen genomineerd als amateurscheidsrechter van het jaar 2024

ZSV’er John Thomassen genomineerd als amateurscheidsrechter van het jaar 2024

John Thomassen van ZSV is al meer dan 50 jaar lid van ZSV en al ruim 40 jaar scheidsrechter. Hij is genomineerd als amateurscheidsrechter van het jaar 2024 en staat in de tussenstand nu op de tweede plaats in de ranglijst van de verkiezing voor de provincie Noord-Brabant.

John floot altijd jeugdwedstrijden op zaterdag, bewust niet bij ZSV, maar voor de KNVB bij andere verenigingen. Hij heeft hiervoor bij de KNVB ook de opleiding gevolgd. Sinds 2018, toen ZSV startte met de jeugdscheidsrechterspoule die de pupillenwedstrijden op zaterdag fluiten, werd Thomassen binnen ZSV ook actief als jeugdscheidsrechtersbegeleider.

Op dit moment zijn er bij de Zeilbergse club dertien jeugdscheidsrechters, die door vijf begeleiders worden ondersteund, waaronder John. Voor, tijdens en na de wedstrijden staan de jeugdscheidsrechters er nooit alleen voor dankzij de begeleiding. John wordt binnen de club geroemd vanwege de hem ‘zo kenmerkende rustige manier’ waarop hij de jonge scheidsrechters ondersteunt.

Ook is Thomassen actief in het Scheidsrechtercollectief Deurne- ZSV en fluit hij vandaaruit wedstrijden van de senioren heren- en damesteams op zondag.

Je stem uitbrengen op John kan via scheidsrechtervanhetjaar.nl/john-thomassen.

Foto: ZSV

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen