13.4 C
Deurne
zondag 27 oktober 2024
TOP-BANNER-ANIM-3-SEC
Home- DeurneTwee keer ‘De Party van Sinterklaas’ in Cultuurcentrum Deurne; ‘Shows waarin magie...

Twee keer ‘De Party van Sinterklaas’ in Cultuurcentrum Deurne; ‘Shows waarin magie tot leven komt’

Kinderen in Deurne kijken elk jaar reikhalzend uit naar de shows van ‘De Party van Sinterklaas’ die na de vele uitvoeringen ondertussen een traditie zijn geworden. Voor de shows van dit jaar is een geheel nieuwe Sinterklaasshow geschreven, zodat ook eerdere bezoekers van ‘De Party van Sinterklaas’ volledig worden verrast. Op woensdag 20 november worden in Cultuurcentrum Deurne twee uitvoeringen gegeven.

Het brein achter de interactieve shows is Bart Verhees uit Deurne. Hij is niet alleen achter de schermen actief bij de organisatie van het kinderevenement, maar maakt ook zelf deel uit van de show op het podium als goochelaar Bart. Naast hem zijn ook de zangpiet, de danspieten van District 98 en natuurlijk Sinterklaas zelf te zien.

‘Van Deurne, voor Deurne’
“Erg mooi om te zien dat onze Sinterklaasshows écht leven in Deurne. Via de socials kwamen begin 2024 al veel vragen over het reserveren van tickets voor de shows. Trots dat we ons concept verder kunnen uitbouwen onder het motto: ‘Van Deurne, voor Deurne’”, zegt organisator Bart Verhees.

Lees ook: Bart Verhees: van hobbygoochelaar naar topleverancier van feesten

‘De Party van Sinterklaas’ is door de jaren heen steeds verder uitgegroeid tot een succesvol concept dat niet alleen in Deurne, maar ook in Veldhoven en Boekel met de Sinterklaasshows wordt uitgerold. “Het zijn optredens waarbij de magie letterlijk tot leven komt”, aldus Verhees.

Kortingsactie
Net als eerdere jaren dat de shows werden uitgevoerd in Deurne is er in samenwerking met centrummanagement Deurne en een aantal Deurnese winkeliers een spaaractie opgezet. Hiermee ontvangen deelnemers 7,50 euro korting per toegangskaartje voor ‘De Party van Sinterklaas’.

Bij alle deelnemende winkels in het centrum van Deurne krijg je bij iedere besteding van 5 euro één spaarzegel. Met tien zegels heb je een volle spaarkaart en ontvang je 7,50 euro korting op je ticket. Spaarkaarten zijn verkrijgbaar bij alle deelnemende winkels. Volle spaarkaarten inleveren kan bij de Hema aan de Wolfsberg 15 in Deurne, in ruil daarvoor krijg je een kortingsvoucher van 7,50 euro. “Maar op is op, want de kortingskaarten gaan ieder jaar als een speer”, zegt Peter Thijssen van centrummanagement.

De twee shows van ‘De Party van Sinterklaas’ vinden woensdag 20 november om 13.30 uur en 16.00 uur plaats in Cultuurcentrum Deurne. De show duurt in totaal 70 minuten. Meer informatie en tickets vind je op departyvansinterklaas.nl.

Foto: Party van Sinterklaas

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen