11.4 C
Deurne
donderdag 18 april 2024
Home- DeurneA.T.B. toertocht Liessel

A.T.B. toertocht Liessel

Op zondag 18 februari aanstaande houdt Stichting Wielercomité Liessel voor de 23 ste keer de winter ATB toertocht Stefan Kluytmans Liessel. Inschrijving en vertrek vanaf de Blokhut Jong Nederland, Hazeldonkseweg 1b in Liessel, en parkeren ook dit jaar weer bij sporthal de Smeltkroes aan de Mgr. Berkvensstraat in Liessel.

Tussen 09.00 en 10.00 uur kan er ingeschreven worden voor de afstanden 30, 45 of 60 kilometer en deelname kost 5 euro. NTFU leden krijgen op vertoon van hun pasje 1 euro korting en jeugd tot 16 jaar gratis. De toertocht zal in de bossen in Liessel, Vlierden, Deurne uitgezet worden en de route van 60 km zal ook de mooie route van Helmond aandoen. De geheel uitgepijlde route ligt grotendeels op  goed onderhouden single tracks en is zelfs na enkele dagen regen nog zeer goed te fietsen. De deelnemers kunnen de carnavalsdagen uit hun lijf fietsen of de vakantie sportief afsluiten.

Dit jaar is er een nieuwe pauzeplaats in Deurne bij de familie De Martines, en de deelnemers aan de 60 kilometer  kunnen daar, als ze willen, nog een tweede stop maken.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen