7.7 C
Deurne
dinsdag 23 april 2024
Home- DeurneActie IkPas is 30 of 40 dagen geen alcohol

Actie IkPas is 30 of 40 dagen geen alcohol

De werkgroep Lekker Fris in Deurne daagt iedereen in de gemeente Deurne uit om na carnaval 30 of 40 dagen geen alcohol te drinken. Dat gebeurt onder het motto IkPas.  De actie IkPas roept niet op om helemaal te stoppen met het drinken van alcohol, maar je er wel bewuster van te maken wat een maand zonder alcohol met je doet.

Rick Struik (sporter van het jaar), Davy Denkers (winnaar Battle on the Dancefloor), Aniek Nouwen (PSV Vrouwenteam), Sanne van Paassen (ex-veldrijdster), Ivan van Oosterhout (vorst CV De Peelstrekels) en Milou van Nunen (trainster en coach KDO Deurne) hebben zich al aangemeld voor IkPas. Zij gaan de uitdaging aan om 30 dagen geen alcohol te drinken. Wie volgt?

De actie ’30 dagen zonder alcohol’ start op donderdag 1 maart en duurt tot en met vrijdag 30 maart. Na aanmelding op de website www.ikpas.nl kunnen deelnemers (zolang de voorraad strekt) een polsbandje ophalen in het gemeentehuis van Deurne. Hiermee kunnen ze laten zien dat ze meedoen. Mensen die in Deurne werken, maar er niet wonen, kunnen bij aanmelding de postcode gebruiken van de organisatie waar zij werken. De actie ’40 dagen zonder alcohol’ loopt van Aswoensdag 14 februari tot en met Palmzondag 25 maart. Het is van belang dat mensen zich vooraf aanmelden, dit kan niet meer als de actie eenmaal gestart is.

Doe jij mee met IkPas? Deel je foto via www.facebook.com/gemeentedeurne of Twitter mee met #ikpas.

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen