23.9 C
Deurne
maandag 22 juli 2024
Home- ZeilbergAlles wat je moet weten over FriDMGLive 2018!

Alles wat je moet weten over FriDMGLive 2018!

Het is bijna zover: FriDMGLive 2018! Nog twee nachtjes slapen en dan barst de vijfde editie los in Metro Deurne. Om jou op weg te helpen hebben we hieronder alles op een rijtje gezet wat je moet weten over het evenement. 

Wat is FriDMGLive? 
FriDMGLive is een jaarlijks terugkerend evenement dat lokaal talent uit de regio een kans op een groot podium wil geven. Al vele artiesten zijn doorgebroken nadat ze bij FriDMGLive hebben gespeeld en daar is de organisatie best trots op!

Trip To Dover speelde vorig jaar een akoestische set tijdens FRIDMGLIVE 2017 – © Deurne Media Groep

Wie komen er optreden?
De line-up bestaat dit jaar uit Unknown Jet, Nina & Nina, Golden Monkeys en Erwin van de Weijer! Iedere artiest speelt twee sets. De timetable is nog even geheim, ook voor de artiesten.

Waar en wanneer is FriDMGLive 2018?
FriDMGLive wordt dit jaar gehouden op 19 oktober 2018 en vindt plaats in Metro Deurne, aan Blasiusstraat 9 in Zeilberg. De deuren gaan om 20.00 uur open. De vijfde editie begint om 20.30 uur.

Wat is de minimumleeftijd?
Het evenement is voor iedereen toegankelijk. Bij de entree wordt er om je legitimatiebewijs gevraagd. Zodra je 18+ bent krijg je een bandje waarmee je alcohol kan bestellen aan de bar. Ook hanteert de organisatie en Metro Deurne een een ‘zero tolerance’ beleid. Dit betekent dat alle vormen van soft- en harddrugs niet zijn toegestaan.

Kan ik contant betalen aan de bar?
Dit is helaas niet mogelijk. Drinken is te bestellen door middel van munten van Metro Deurne. Deze zijn te verkrijgen aan de balie bij de entree.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen