21.3 C
Deurne
woensdag 19 juni 2024
Home- DeurneAls VIP naar Royal Music Night met DMG Radio

Als VIP naar Royal Music Night met DMG Radio

Trijntje Oosterhuis en Frans Duijts zijn de hoofdartiesten van de Royal Music Night 2019 en hoe leuk is het om daar op vrijdag 26 april als VIP bij te zijn? Je wordt als VIP ontvangen en krijgt een rondleiding achter de schermen, vlak bij alle artiesten!

Wat moet je doen om als VIP naar de Royal Music Night te kunnen? Luister zaterdag 20 april tussen 9 en 20 uur naar DMG Radio en wanneer je een nummer van Trijntje Oosterhuis of Frans Duijts hoort, ben de eerste die reageert via 0493-745020 of via Whatsapp op 06-1 66 55 77 3. In elk programma maak je kans op twee VIP-tickets. DMG Radio beluister je op 106.2 FM, 94.4 Ziggo en via Tunein.

Lokale en regionale talenten

Bij deze editie van de Royal Music Night zijn er naast de optredens van Trijntje Oosterhuis en Frans Duijts ook lokale en regionale talenten van de partij. Onder andere de Vlierdense Bruce Springsteen (Robert Philippi), Marloes Kooter en The Vocalettes, Bart van Lierop, Davy Denkers, Joost Manders, LG Dans & Yoga. Samen met de Koninklijke Harmonie Deurne en een speciaal samengesteld combo, gaan zij er een geweldige avond van maken. De muzikale leiding is in handen van dirigent Martien Maas.

Geen onbekenden

In het voorprogramma treden lokale talenten op als Sem Rooijakkers, Twan Dirks & Vera Keijsers, NICCI NOVA en Fuse. De artiesten uit het voorprogramma zijn zeker geen onbekenden in Deurne en omgeving. Sem Rooijakkers speelde al twee keer op FriDMGlive, was te zien bij The Voice Of Holland en is bekend als zangeres van de band Black Cadillac. Twan Dirks en Vera Keijsers hebben een gemeenschappelijke liefde: het spelen van toetsen. Met verschillende projecten en solo hebben ze beiden al veel zalen platgespeeld. Nu bundelen zij hun krachten. NICCI NOVA (Nicole van Hoof) studeert aan de Rockacademie en liet al regelmatig in opTIMaal op DMG radio horen wat zij in huis heeft. Fuse (band rondom Nina & Nina) maakte veel indruk op FriDMGlive 2018.

Beluister hieronder de promo voor de winactie “Als VIP naar de Royal Music Night”.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen