The Beatles Revival band komt 12 oktober naar Neerkant. Het is de populairste tribute coverband en komt vanuit het Tsjechische..." />
28.7 C
Deurne
dinsdag 25 juni 2024
Home- DeurneBeatles Revival Band naar De Moost in Neerkant

Beatles Revival Band naar De Moost in Neerkant

The Beatles Revival band komt 12 oktober naar Neerkant. Het is de populairste tribute coverband en komt vanuit het Tsjechische Praag.

Sinds de oprichting deed deze band meer dan 1100 concerten, waaronder diverse voor tv shows. The Beatles Revival gaf theaterconcerten en was te zien op festivals, speelde voor culturele centra, bedrijven, op privéfeesten (o.a. huwelijk Ruud van Nistelrooy) en op grote nieuwjaarsfeesten. The Beatles Revival gaf de afgelopen jaren acte de presence in Tsjechië, Slowakije, Polen, Hongarije, Oostenrijk, Frankrijk, Denemarken en Nederland en zelfs in de UK en wel in de geboorteplaats van The Beatles: Liverpool!

De reden van de hand over hand toenemende populariteit ligt aan de bijna ongelooflijke gelijkenis met de echte Beatles. Dezelfde kapsels (geen pruiken), de kostuums, compleet met Chelsea Cavern Boots en de instrumenten, apparatuur (Rickenbacker, Gretsch, Hofner, Ludwig en Vox) en zelfs de chromen standers voor de versterkers zijn gelijk aan de originele!

Deze perfecte “stage look” is compleet dankzij de net als bij Paul McCartney linkshandig gespeelde bas.

De grootste gelijkenis ligt echter op het muzikale vlak. Elk nummer wordt tot in detail zo griezelig perfect gebracht dat menig Beatleskenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van het originele. De leadzang, de backingvocals, de gitaarsound, het bas- en drumwerk, alles klinkt zoals we dat kennen van de liveconcerten en LP’s: zuiver, kraakhelder, energiek en opwindend. In mei traden zij ook met veel succes op in de kapel van Willibrordhaeghe in Deurne.

Een concert van The Beatles Revival is een volledige kopie van dat van de legendarische Fab Four. Een bewijs hiervoor is de uitnodiging om in de geboorteplaats van The Beatles – Liverpool – te komen spelen in de Cavern Club. Drie concerten werden er gedaan en tevens was er een uur durend interview met de band in het programma “On The Beat” voor Liverpool BBC Merseyside Radio. Dit lukte tot nu toe nog geen enkele niet-Engelse band!

Dit concert wordt georganiseerd door een commissie van carnavalsvereniging De Ulewappers van Neerkant en vindt plaats in Gemeenschapshuis De Moost. De zaal is open vanaf 20.00 uur. En de afterparty wordt in stijl afgesloten door de jongens van La Fiësta Mania

De online kaartverkoop gaat via de site www.cvdeulewappers.nl of zijn te verkrijgen bij Supermarkt Attent en Alfredverhuur in Neerkant.

Gratis kaartjes winnen kan men via Facebook of luister a.s. zaterdag naar DMG radio.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen