2.6 C
Deurne
maandag 5 december 2022
Home- DeurneBekijk conference Poeiersuiker van Marco Swiggers op DMG TV

Bekijk conference Poeiersuiker van Marco Swiggers op DMG TV

Niets van wat er in 2019 in Deurne gebeurde, bleef onbesproken in de nieuwste show van Marco Swiggers. Van de vele wegwerkzaamheden tot de aanleg van glasvezel en van de uitschakeling van de openbare verlichting tot het gratis parkeren dat er toch niet kwam. Via DMG TV kun je vanaf zaterdag 4 januari de show Poeiersuiker in zijn geheel bekijken.

Swiggers stond afgelopen vrijdag t/m zondag drie keer met zijn vrijwel uitverkochte show in het Cultuurcentrum in Deurne. Ook dit jaar was Poeiersuiker weer een doorslaand succes en deze keer werd een speciaal onderdeel aan de oudjaarsconference toegevoegd, het ‘Radje voor de Sfeer’ dat elke keer bepaalde over welk onderwerp Marco het zou gaan hebben.

Terugkijken

Kon je er niet bij zijn of wil je de show nog een keer bekijken? Vanaf 4 januari kun je hier via de site van DMG de bijna twee uur durende show terugkijken. De oliebol die de bezoekers van de liveshows na afloop in het Cultuurcentrum kregen, moet je wel zelf regelen bij het terugkijken van Poeiersuiker.

Bekijk hieronder alvast de teaser-promo voor de uitzending van Poeiersuiker.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen