11.9 C
Deurne
vrijdag 24 mei 2024
Home- DeurneBeste Brabantse fysiotherapiepraktijk zit in Deurne

Beste Brabantse fysiotherapiepraktijk zit in Deurne

Gedurende drie maanden brachten duizenden patiënten hun stem uit op de praktijk waar zij onder behandeling zijn of zijn geweest. Willem Lammers nam de award in ontvangst en zijn praktijk, gevestigd in SCC Den Draai te Zeilberg, krijgt daarmee de titel ‘beste fysiotherapiepraktijk van Noord-Brabant’.

Als consumentencollectief is UnitedConsumers benieuwd naar de tevredenheid van patiënten. De patiënten zijn gevraagd om de fysiotherapiepraktijken te beoordelen op klantvriendelijkheid, deskundigheid en resultaat na de behandeling.

Willem Lammers heeft 8 jaar geleden zijn eigen fysiotherapiepraktijk opgericht. Daarvoor was hij werkzaam als fysiotherapeut bij een lokale sportschool in Deurne. Met 333 stemmen en de hoogste score op de drie criteria, is fysiotherapiepraktijk Lammers de winnaar. “De goede beoordelingen van mijn patiënten komen denk ik door het persoonlijke contact dat ik met ze heb. Tijdens de behandeling neem ik echt de tijd voor mijn patiënten. Dat is ook de reden dat ik maximaal twee patiënten tegelijkertijd wil behandelen, anders is dat niet mogelijk”, aldus Willem Lammers.

Gemiddelde score praktijken

Niet alleen de praktijk van Willem Lammers is goed beoordeeld, maar ook de andere deelnemende praktijken. Patiënten lieten massaal hun waarding voor de fysiotherapiepraktijken blijken. De gemiddelde score van praktijken met meer dan 10 beoordelingen is niet lager dan een 4.57. Met 5.00 als de maximaal haalbare score, is dat een gemiddelde om trots op te zijn.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen