-1.8 C
Deurne
zaterdag 10 december 2022
Home- Deurne Blije kindergezichten bij aangepaste intocht van Sint in Deurne

[VIDEO] Blije kindergezichten bij aangepaste intocht van Sint in Deurne

De kinderen op de Markt waren duidelijk blij om te zien dat de Sint ondanks alle coronaregels toch goed en gezond is aangekomen in Deurne. Na een korte toespraak van burgemeester Greet Buter konden de kinderen langs het podium wandelen en Sinterklaas begroeten.

De pieten namen bij de langslopende kinderen tekeningen en verlanglijstjes voor de Sint in ontvangst. Deze keer was de aankomst van Sinterklaas zo opgezet dat de kinderen en begeleiders vanuit de Molenstraat via de Markt naar de Stationsstraat liepen en onderweg de Sint konden zien.

Tekst gaat verder onder video

Ook waren er acrobatische acts te zien van de pieten onder leiding van de directeur van de pietenschool. Tot en met 5 december gaat de Sint weer samen met zijn pieten aan de slag om alle cadeautjes bij de kinderen in de gemeente Deurne op tijd te bezorgen. Omdat het om een doorstroomevenement ging, was bij de Sinterklaasintocht geen coronatoegangsbewijs verplicht. Ook voor begeleiders van kinderen was het niet nodig om een coronatoegangsbewijs te laten zien. Wel moest 1,5 meter afstand worden gehouden van andere bezoekers in de rij en werd volwassenen in de rij gevraagd een mondkapje te dragen.

Foto’s: Harold van der Burgt – Video: Jos van Neerven

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen