10.4 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- DeurneBrutale dief steelt fooienpot in café-restaurant op Markt in Deurne

Brutale dief steelt fooienpot in café-restaurant op Markt in Deurne

Een brutale dief is er woensdagavond vandoor gegaan met de fooienpot van Jut & Jul Gastrobar op de Markt in Deurne. De man is naar boven geglipt en heeft het fooiengeld van het personeel gestolen. Er is bij de politie aangifte van de diefstal gedaan.

Welk bedrag er precies in de pot zat op het moment van de diefstal is niet duidelijk. De 44 medewerkers wiens fooien zijn gestolen, melden dat ze boos en verdrietig zijn vanwege het voorval omdat het geld was bedoeld voor hun personeelsuitje.

Trap naar boven
De verdachte is vastgelegd op bewakingsbeelden waarop te zien is dat hij zich na binnenkomst in de horecazaak meteen opstelt bij de trap naar boven. Eerst doet hij alsof hij staat te bellen met iemand. Terwijl hij goed rondkijkt of niemand hem ziet, wacht hij nog even terwijl een toevallige passant voorbijloopt om het herentoilet te bezoeken. Als die uit beeld is, schiet de verdachte naar boven, naar de verdieping waar de fooienpot staat. Een tijdje later verschijnt de man weer in beeld als hij de trap afkomt en direct de zaak weer uitloopt.

De medewerkers van Jut & Jul Gastrobar hopen dat iemand de man op de bewakingsbeelden herkent of dat iemand tips heeft die kunnen leiden tot aanhouding van de verdachte, zodat ze het geld voor hun personeelsuitje misschien nog terug kunnen krijgen.

Tatoeages
Het gaat om een jongeman met zwart of donkerbruin haar en een kort baardje. Hij droeg tijdens de avond van de diefstal een blauwe broek en een blauw T-shirt. Ook had de man een donkergekleurde rugzak om en droeg hij zwarte of blauwe met wit gekleurde sneakers. Tot slot heeft de man een aantal opvallende tatoeages op zijn linkerarm. Mensen met tips, kunnen deze achterlaten op de Facebookpagina van Jut & Jul Gastrobar of mailen naar info@jutenjuldeurne.nl.

Foto: Jut & Jul Gastrobar

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen