9.6 C
Deurne
vrijdag 19 april 2024
Home- DeurneBrutale dieven gaan er vandoor met laptop in stationsrestauratie Deurne

Brutale dieven gaan er vandoor met laptop in stationsrestauratie Deurne

De politie is op zoek naar tips over twee mannen die op dinsdag 23 januari rond 17.45 uur in de wachtruimte van de stationsrestauratie in Deurne een laptop van een bezoeker hebben gestolen.

Terwijl het slachtoffer op haar bus wachtte, pakt één van de dieven de laptop uit haar tas, die naast haar op de grond stond. De andere verdachte leidde het slachtoffer en omstanders ondertussen af door op en neer te ijsberen door de wachtruimte.

“Het gaat hier om een brutale diefstal, waarbij de verdachten bewust samenwerken en ieder zijn eigen rol heeft. We willen natuurlijk voorkomen dat ze dit nog een keer doen, dus help mee ze te vinden. Tip als je een vermoeden hebt wie dit zijn”, zegt de politie.

De verdachte die de laptop heeft gestolen is in het zwart gekleed, hij draagt één witte en één zwarte schoen. De andere verdachte heeft een donkere huidskleur en draagt een opvallende witte met grijze en donkergrijze jas.

Tips kun je telefonisch doorgeven via 0800-6070 of anoniem op 0800-7000. Je kunt ook informatie delen via het online tipformulier op de website van de politie.

Foto’s: politie

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen