9.1 C
Deurne
zondag 25 september 2022
Home- HelenaveenBurgemeester Buter op 'kennismakingsbezoek' in Helenaveen

Burgemeester Buter op ‘kennismakingsbezoek’ in Helenaveen

Samen met haar man en wethouders Marinus Biemans en Helm Verhees heeft burgemeester Greet Buter zaterdag een ‘kennismakingsbezoek’ gebracht aan Helenaveen. Ze nam onder meer een kijkje bij de voetbalclub, dorpscentrum De Gouden Helm en een woningbouwproject.

Op het sportpark maakte Buter kennis met voetbalclub-secretaris Hubert Jöris en Jan Bakker, die namens Jeugdwerk Helenaveen het woord deed. Zij vertelden onder meer over hun plannen om jeugdwerk op te termijn in te lijven op het sportpark, omdat Jeugdgebouw De Wiek niet echt meer voldoet aan de hedendaagse eisen. Ook drukten zij Buter op het hart dat nieuwe woningen en nieuwe aanwas nodig zijn om de verschillende dorpsclubs levend te houden.

Woningbouw en zorg
Ook nam de burgemeester een kijkje in de nieuwe Peelvariawijk. Daar kreeg ze van de werkgroep woningbouw een toelichting op de toekomstplannen op het gebied van woningbouw. In dorpscentrum De Gouden Helm bezocht Buter het Paviljoen, waar een zorgcoöperatie gehuisvest is. Voorzitter Andre Joosten en bestuurslid Peter van Dijk vertelden over hun doelen, taken en toekomstplannen voor de zorg in Helenaveen.

Foto: Sandra van Cauwenberghe

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen