9.9 C
Deurne
zondag 10 december 2023
Home- DeurneCabaret met Andy & Melisa in Cultuurcentrum Deurne

Cabaret met Andy & Melisa in Cultuurcentrum Deurne

Andy en Melisa, onder andere bekend van hun reallifesoap op RTL en SBS6, gaan het theater in. Een avond vol kleedkamerhumor, sterke verhalen, baco’s, muziek en metamorfoses door Andy en Melisa. Zaterdag 29 september komen zij naar het Cultuurcentrum in Deurne en zorgen voor een avond vol muziek en gezelligheid met een lach en een traan. Daarnaast heeft Andy een aantal anekdotes als oud-­voetballer.

Andy van der Meijde, geboren op 30 september 1979, is opgegroeid in de wijk Malburgen in Arnhem in een gezin met 2 zussen. Op z’n vijfde ging Andy voetballen bij een club in de wijk waar hij opviel door zijn talent.

Carrière.

Zijn voetbalcarrière begon serieuzere vormen aan te nemen op tienjarige leeftijd doordat hij werd gevraagd voor amateurclub Vitesse 1892 in Arnhem. Na een aantal jaar ontdekten scouts van Ajax hem en vroegen hem voor de jeugdopleiding. Op 12 november 1997 was de grote dag van zijn debuut in het eerste elftal. Hierna is een glansrijke carrière gevolgd bij andere nationale-, en internationale clubs als Internazionale en Everton. Ook is hij uitgekomen voor het Nederlands Elftal waar hij van toegevoegde waarde was. Helaas had deze roem ook een keerzijde. Vooral in tijden van blessures was de aantrekkingskracht naar slechte gewoontes groot en gaf hij daar aan toe. Wat hij ook bleef doen als hij wel speelde. Het resultaat hiervan was hij nog sneller blessures opliep doordat hij niet fit was, daarnaast zorgde het voor een puinhoop in zijn privéleven.

Privéleven

Andy is inmiddels een trotse vader van 5 dochters. Zijn privéleven is in een rustiger vaarwater gekomen sinds zijn relatie met Melisa.  Samen vormen zij een hecht en gelukkig gezin met hun 2 dochters en zoon een uit eerder huwelijk van Melisa.

De entree  is € 22,50  inclusief pauzedrankje. Tickets zijn te koop via www.ccdeurne.com/programma/andymelisa
Informatie: CC Deurne, 0493 – 38 38 78, info@ccmvd.nlwww.ccdeurne.com

De voorstelling begint om 20.30 uur.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen