Voor de veiligheid van medewerkers en bezoekers en de beveiliging van eigendommen is er vanaf half december cameratoezicht in het ge..." />
11.3 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- DeurneCameratoezicht in het gemeentehuis

Cameratoezicht in het gemeentehuis

Voor de veiligheid van medewerkers en bezoekers en de beveiliging van eigendommen is er vanaf half december cameratoezicht in het gemeentehuis. De gemeente Deurne heeft de laatste jaren te maken gehad met enkele incidenten in het gemeentehuis.

De camera’s komen te hangen bij de ingangen van het gemeentehuis en bij de receptie en de balies. De gemeente laat via hun website weten de beelden alleen te bekijken bij incidenten. ”Gemaakte beelden worden binnen één week overschreven. Dit betekent dat er geen beelden bewaard worden. Als er zich een incident voordoet, worden die beelden veiliggesteld en bewaard. De camera’s maken geen geluidsopnames”, aldus de gemeente Deurne.

Verbouwing

Bij de aanleg van het cameratoezicht wordt rekening gehouden met de verbouwing van het gemeentehuis. De camera’s worden zodanig ingekocht en gemonteerd dat deze ook na aanpassing van het gebouw kunnen worden gebruikt.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen