23.9 C
Deurne
maandag 22 juli 2024
Home- DeurneCarnavalseditie van Fresh & Fruity

Carnavalseditie van Fresh & Fruity

Stichting Puntje Events organiseert op carnavalszaterdag een nieuwe editie van Fresh and Fruity. Dit keer vindt het evenement plaats in het Cultuurcentrum Martien van Doorne.

Op 10 februari van dit jaar vindt de volgende editie plaats van Fresh and Fruity, nadat op 13 oktober de eerste editie meer dan geslaagd was. Dit jaar bestaat de line-up uit Michael Miller, Russo en Bokoesam. Kaartjes zijn verkrijgbaar via freshandfruityevents.nl.

Fresh & Fruity 

De organisatoren van Fresh & Fruity, bestaande uit Bas van den Berkmortel, Tim Jansen en Davy Denkers, houden zich bezig met een evenement waar ze richten op jongeren van 13 tot en met 17 jaar. Vanuit hun eigen vak, waarbij ze met veel jongeren van die leeftijd werken, horen ze vaak de frustraties van de jongeren. Ze zijn vaak te oud voor het een en te jong voor het ander.

”Jongeren tussen de 13 en 17 jaar hebben net als alle andere jongeren behoefte om leeftijdsgenoten te ontmoeten in een setting die is afgestemd op hun leeftijd, op wat zij willen en op wat zij aankunnen. Gewoon een leuk feest met goede muziek en verder geen gedoe.”, laat de organisatie weten.

DJ Contest

Bij de nieuwe editie van Fresh & Fruity kan iedereen van 13 tot en met 17 jaar meedoen aan een DJ Contest. Als winnaar mag je tijdens de carnavalseditie in het Cultuurcentrum een set van dertig minuten draaien. Liefhebbers mogen hun mixtape insturen naar info@freshandfruityevents.nl. De winnaar wordt op 19 januari bekend gemaakt.

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen