18.8 C
Deurne
vrijdag 19 augustus 2022
Home- DeurneCCD Deurne opent theaterseizoen met aangepast programma

CCD Deurne opent theaterseizoen met aangepast programma

Het nieuwe theaterseizoen wordt in het CCD in Deurne geopend met een mix van nieuwe voorstellingen en een aantal die door corona moesten worden uitgesteld. In totaal zullen er elf optredens plaatsvinden met bekende namen als Javier Guzman, Christel de Laat en Karin Bruers. Verder zijn er voorstellingen van onder meer De 3 (zachte) G’s, Glodi Lugungu, BOOM like that, Jochen Otten, Rob en Emiel, Marcel Harteveld en Ida van Dril.

Programmeur Fred Houben vertelt over het nieuwe programma: “We zijn blij te merken dat theatermakers weer staan te trappelen om weer het podium op te gaan. In het najaar verwelkomen we onder andere Christel de Laat, Javier Guzman en Rob en Emiel in Deurne. En speciaal voor alle kinderen staat er op 9 december aan prachtige familievoorstelling op het programma. Een echte theatertip voor de hele familie.”

Nachtclub
Ook bij het CCD is nagedacht over de corona-maatregelen. De zaal is anders ingericht dan normaal; er zijn tafeltjes op voldoende afstand van elkaar waar twee personen aan plaats kunnen nemen. Hiermee heeft het meer een idee van een chique nachtclub. De bestelling van de drankjes kun je bij de aankoop van je ticket direct doorgeven zodat de drankjes al voor je klaar staan en er zo min mogelijk contactmomenten zijn.

Terrastheater
Voorafgaand aan het nieuwe seizoen heeft het CCD ook een aantal optredens buiten op het terras voor het cultuurcentrum. Tijdens deze zomervoorstellingen krijgen bezoekers een koptelefoon, waarmee de voorstelling te horen is. Op vrijdag 24 juli treedt de Astense muzikant Hans van Gorp op. Cabaretier Marlon Kicken staat op zaterdag 25 juli op het terras met een middag- en avondvoorstelling.

Meer informatie vind je op de website van het CCD.

Foto: Rijk in Beeld

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen