16.6 C
Deurne
vrijdag 14 juni 2024
Home- NeerkantCd- en Platenbeurs Neerkant; al bijna 40 jaar het mekka voor muziekliefhebbers

Cd- en Platenbeurs Neerkant; al bijna 40 jaar het mekka voor muziekliefhebbers

De populariteit van muziek op vinyl en cd stijgt nog steeds. Er werd vorig jaar voor 28,4 miljoen euro aan lp’s verkocht, dat is ruim 11 miljoen euro meer dan het jaar ervoor. Ook de verkoop van cd’s groeide met een omzet van 17,5 miljoen euro tegenover 16,9 miljoen een jaar eerder.

Bij Oldies Club Neerkant waarderen ze de muziekdragers niet alleen pas de laatste tijd maar ondertussen al bijna 40 jaar lang. Zondag 29 mei houden ze weer de internationale Cd- en Platenbeurs in De Moost in Neerkant. Standhouders uit Nederland, België en Duitsland bieden dan ongeveer 95.000 vinyl singles, lp’s, cd’s en dvd’s aan waarin gesnuffeld kan worden door muziekliefhebbers uit binnen- buitenland.

Ruim opgezet
De beurs wordt verspreid over verschillende zalen van het Neerkantse gemeenschapshuis zodat het grote aanbod van geluidsdragers ruim opgezet kan worden en bezoekers rustig kunnen zoeken naar hun favoriete platen. Het evenement is niet alleen bedoeld voor de muziekfreak, legt de organisatie uit: “Voor iedereen zit er wel iets tussen, want vrijwel elk genre is vertegenwoordigd. Collectors items of gewoon die mega hit. En bijna altijd gesorteerd op artiest, jaartal of muzieksoort.”

De Cd- en Platenbeurs vindt zondag 29 mei plaats in gemeenschapshuis de Moost aan de Moostenstraat 3 in Neerkant. De zalen zijn geopend van 11.00 tot 17.00 uur en de entree is gratis. Meer informatie vind je op de website van Oldies Club Neerkant.

Foto: Oldies Club Neerkant

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen