8.3 C
Deurne
maandag 4 maart 2024
Home- DeurneCDA-lijsttrekker Leo Cuijpers in Deurne Kiest op DMG Radio

CDA-lijsttrekker Leo Cuijpers in Deurne Kiest op DMG Radio

DMG helpt je op radio en tv met je stemkeuze bij de Gemeenteraadsverkiezingen woensdag 21 maart in Deurne. In een reeks uitzendingen onder de naam Deurne Kiest worden de lijsttrekkers van alle 7 deelnemende partijen aan je voorgesteld. In de radio-uitzending van woensdag 7 maart komt van 19 uur tot 19:30 uur Leo Cuijpers als lijsttrekker van CDA Deurne zijn partijprogramma toelichten. Aansluitend volgt in deze aflevering een samenvatting van de gesprekken met eerdere gasten.

In Deurne Kiest kwamen eerder al Frank van Tilburg van Transparant Deurne, Carly Arts van Progressief Akkoord/Groen Links, Marnix Schlosser van de VVD, Helm Verhees van Deurne Nu, Nick Thijssen van de PvdA en Marinus Biemans van Doe! hun programma’s toelichten.

Op woensdagavond 14 maart kun je tussen 19 en 20 uur een samenvatting horen van de uitzendingen met alle lijsttrekkers. Daarna kun je vanaf 20 uur meeluisteren naar het live-debat tussen de verschillende lijsttrekkers in Liessel. Op de verkiezingsavond zelf, woensdag 21 maart hoor je alle uitslagen en de reacties als eerste bij DMG en kun je de avond in het Cultuur Centrum Deurne live meebeleven via het Youtube-kanaal van DMG TV.

DMG Radio is te beluisteren op 106.2 FM en Ziggo kabel 94.4 FM, DMG TV is te bekijken via dmgdeurne.tv

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen