16.2 C
Deurne
zaterdag 18 mei 2024
Home- DeurneCinema Het Witte Doek in Deurne sluit seizoen af met hit-komedie ‘Neem...

Cinema Het Witte Doek in Deurne sluit seizoen af met hit-komedie ‘Neem me mee’

De filmvertoningen door Cinema Het Witte Doek in Cultuurcentrum Deurne worden dit seizoen afgesloten met de actuele komische roadmovie ‘Neem me mee’. De film van regisseur Will Koopman, bekend van Gooische vrouwen en Oogappels, behaalde in januari van dit jaar de Gouden Filmstatus voor 100.000 bezoekers. ‘Neem me mee’ is woensdagochtend om 10.00 uur te zien in Deurne in het cultuurcentrum.

Bekende spelers als Kees Hulst, Olga Zuiderhoek, Jeroen Krabbé en Renée Soutendijk nemen de kijker mee op een reis vol ontroerende en troostrijke momenten.

In het verhaal wordt Thijs gevolgd, die een busje heeft gekocht en een vakantiereis naar Frankrijk voor senioren aanbiedt. Hij hoopt hiermee snel geld te verdienen, aangezien ouderen “toch snel tevreden zijn”. Maar de trip neemt een onverwachte wending. Zijn zes passagiers genieten met volle teugen, delen geheimen, vinden steun bij elkaar en stappen buiten hun comfortzone. Voor Thijs en de senioren is het een reis vol levenslessen, waarbij ze ontdekken dat je nooit te oud bent voor nieuwe ervaringen.

Tickets zijn verkrijgbaar via ccdeurne.nl.  Entree per persoon bedraagt 9 euro. De toegangsprijs voor Vrienden van Het Witte Doek is per persoon 8 euro. Bezoekers worden verzocht uiterlijk 15 minuten voorafgaand aan de start van de vertoning aanwezig te zijn. De film wordt gedraaid zonder pauze.

Foto: Cultuurcentrum Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen