18.5 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- DeurneClubkas Campagne van start

Clubkas Campagne van start

Om het lokale clubleven te steunen, stelt de Rabobank Peelland Zuid met hun Clubkas Campagne weer € 275.000 beschikbaar. Van vrijdag 1 maart tot en met zondag 31 maart kunnen clubs zich inschrijven via de website van de Clubkas Campagne. Rabobank Peelland Zuid schenkt elk jaar een deel van hun winst aan lokale verenigingen. Na inschrijving wordt de aanvraag van de club getoetst aan de voorwaarden en ontvangt de club een bevestiging van hun inschrijving.

Stemmen

Van 4 tot en met 30 april kunnen mensen die lid zijn van Rabobank Peelland Zuid stemmen op de clubs in de Peelregio die zij een warm hart toedragen. Tijdens een feestelijke Roadshow op zondag 26 mei wordt aan de deelnemende clubs hun cheque uitgereikt. Het bedrag op de cheque is afhankelijk van het aantal stemmen dat wordt uitgebracht voor een bepaalde vereniging of club. De Clubkas Campagne Roadshow is zondag 26 mei van 11.00 uur tot 12.15 uur in Helenaveen, van 13.00 uur tot 14.15 uur in Liessel en voor Deurne en Zeilberg worden de cheques die dag tussen 15.00 uur en 16.30 uur uitgereikt. Via deze link kun je alle data van de roadshows zien.

Speuldries

In totaal deden vorig jaar 477 clubs uit groot-Deurne, Asten, Someren en Mierlo mee aan de Clubkas Campagne van Rabobank Peelland Zuid. 64% van de ruim 15.000 leden van Rabobank Peelland Zuid bracht hun vijf unieke stemmen uit. In de regio Deurne behaalde Speeltuin De Speuldries het meeste stemmen met een totaal van 1436.

Veel leden van de deelnemende verenigingen en clubs kwamen vorig jaar eind mei samen op het Martinetplein in Deurne voor de onthulling van de Rabobank Clubkas Campagne 2018.

Bekijk hieronder de video van de uitreiking van de cheques vorig jaar op het Martinetplein.

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen