25.8 C
Deurne
dinsdag 25 juni 2024
Home- DeurneCode oranje vanwege storm

Code oranje vanwege storm

Vanwege de storm die momenteel woedt, heeft het KNMI code oranje afgegeven voor Zuid-Nederland. Er is kans op windstoten tot 120 kilometer per uur.

Ten gevolgen van de eerste storm van dit jaar regent het schademeldingen. De brandweer is druk in de weer om de ontstane problemen op te lossen.

Langstraat afgesloten 
De Langstraat in Deurne werd geblokkeerd door een enorme afgewaaide tak. De weg werd volledig afgesloten zodat het hout in stukken gezaagd kon worden en is inmiddels weer open voor verkeer

Boom verspert voordeur
Een voortuin in de Maasssingel raakte zwaar beschadigd nadat een tak van tien meter in de tuin viel. De bewoners kunnen hun woning niet meer binnen aan de voorkant. De schade aan het huis bleef beperkt tot enkele dakpannen.

Een huis in de Beukenstraat kwam er minder goed vanaf, daar landde een complete boom op het dak.

Ook op andere plekken in de regio was het goed raak. Zo vertrokken er vanwege de harde wind de hele middag geen vluchten vanaf Eindhoven Airport.

Later vanmiddag en vanavond neemt de wind af. De Veiligheidsregio roept op om alleen het alarmnummer te bellen wanneer er sprake is van een levensbedreigende situatie.

Foto’s van de storm kun je mailen naar redactie@dmgdeurne.nl.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen