4.5 C
Deurne
zaterdag 24 februari 2024
Home- DeurneCPO-vereniging 't Stijn en gemeente Deurne tekenen samenwerkingsovereenkomst

CPO-vereniging ’t Stijn en gemeente Deurne tekenen samenwerkingsovereenkomst

Het conceptbestemmingsplan zal nog in 2016 ter inzage worden gelegd. De toekomstige bewoners hopen op een spoedig verloop van de wijziging van het bestemmingsplan, zodat zij zomer 2017 kunnen starten met de bouw van 15 levensloopbestendige en energiezuinige appartementen. Deze appartementen liggen rondom een grote gemeenschappelijke binnentuin. Acht appartementen liggen op de begane grond, zeven op de verdieping en ze variëren in grootte van 80 tot 127 m2.

Wonen voor gevorderden

De leden van de CPO-vereniging ’t Stijn willen zélf een prettige, veilige en zorgzame leefomgeving realiseren waar zij op een fijne manier oud kunnen worden. Een omgeving waar mensen iets kunnen betekenen voor elkaar en waar het vanzelfsprekend is om – indien nodig – als buren een beroep op elkaar te kunnen doen.

De toekomstige bewoners van ‘t Stijn willen niet alleen mooie appartementen bouwen, maar ook gemeenschappelijke voorzieningen als een ontmoetingsruimte, klusruimte, logeerruimte en gezamenlijke fietsenstalling realiseren. Men hecht aan privacy en vrijheid, maar men wil ook een plek waar men elkaar kan ontmoeten en waar men activiteiten kan organiseren. Het initiatief is tot stand gekomen met ondersteuning van Kilimanjaro Wonen.

In dit project zijn nog acht woningen beschikbaar in een prijsklasse van ca. 200.000 tot 290.000 euro VON. Deze prijzen zijn inclusief genoemde gemeenschappelijke voorzieningen.

Belangstellenden zijn welkom op deze feestelijke  bijeenkomst waar ook de plannen gepresenteerd zullen worden. U kunt zich aanmelden via info@hetstijn.nl. Daar is ook meer informatie verkrijgbaar.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen